incismommy Kızlar selam, bebeğimin parmak izini plaka üzerine bastırıp kolye yaptırmak istiyorum. Yaşadığım şehirde (İzmir) birkaç kuyumcuya sordum yapamayacaklarını söylediler. İnternetten daha önce yaptıran var mı? Örnek resim eklemeye çalışayım 
D_deniz incismommy parmak izi yaş almak ile değişmez diye biliyorum. Çocuğunuzun geleceği açısından tehlikeli değil mi
NariNariKiminYari incismommy bence tehlikeli biz eşimle parmak izlerimizden kalp dövmesi yaptırtmıştık baskı kağıdını bile aldı eşim bırakmadı dövmecide
1baby2cat Osmaniye’de tanıdığım güvendiğimiz kuyumcumuz var her modeli yapıp güvenli kargo ile gönderiyorlar. 14-22 ayar istediğinizi yaparlar
karan3535 NariNariKiminYari D_deniz bende istiyorum doğru diyorsunuz aslında ama parmak izi kime ait bilmiyorlar ki ne yapabilirler bununla
incismommy O zaman sorumu şöyle güncelleyeyim bebeğimin yüz hatlarından bir kolye? :) 
NariNariKiminYari karan3535 parmak izinden kim olduğunu bulabiliyorlar zaten kimin parmak izi olduğunu bilmelerine gerek yok ki
D_deniz karan3535 çok şey yapılabilir. Çocuklarımız yarın öbürgün savcı mı olur doktor mu öğretmen mi vs bilemeyiz dostu mu olur düşmanı mı olur bilemeyiz ki belki gazeteci olur belki iktidar, yanlısı belki muhalif bir vekil :))