Tuba888 9.5 aylık bi oğlum var uyku aralıkları normal de 3.3.5 saat olması gerekli malum büyüdü ama benimki 2 saatte başlıyo mızıklamaya ne yapabilirim 2 uykuya düşmek gerekiyor bu ayda ama olmuyo BÖyle olan var mı
Tuba888 mrsfly Sabah ilk uykuya hep 2 saate geçer ikinciye zorla 3 saat yapıyodum şimdi ikisinde de 2 saate başlıyor ağlamaya gece de çok sık kalkmıyor
Tuba888 Sabah ilk uykuya hep 2 saate geçer ikinciye zorla 3 saat yapıyodum şimdi ikisinde de 2 saate başlıyor ağlamaya gece de çok sık kalkmıyor
mrsfly Tuba888 maşallah güzelmiş sabah ilk uykuya erken geçmek istemesi normal. Onu erken yatırabilirsim eğer 2 uykuya geçmeye hazır değilse zorlama demekki henüz hazır değil. Ne güzel uyuyormuş maşallah. Birde gündüz uykularını ne kadar yapıyor?
ekimkizi_ Benim bebeğim de 11 aylık 3 saat zor bekliyor 2 buçuk saat oldu mu mizirdaniyo zor oyaliyorum
Tuba888 mrsfly teşekkür ederim gece çok sıkıntı yok diş dönemi hariç . Ama gündüz eğer yanında olmazsam 30.40 dk uzatırsam 1. Bazen 1.30 saat çok destekli uyuyor sallıyorım
mrsfly Tuba888 bence bi süre daha 3 uykuyla devam edin yoksa yorgunlukları gece uykularını da etkiker demek ihtiyacı var yavrucağın bir süre sonra illa ki bırakır.