Tazebianne Sevgili anneler her gün ayrı bir maraton biliyorsunuz ki kendimizi ihmal edersek iyice bunalırız… Hobileriniz kafa dağıttığınız size iyi gelen şeyler neler?
elisa2705 Tazebianne Bebegim uyurken telefondan film izliyorum yada kitap okurum kafam dağılıyor en azından 😂
Paramedik16 Tazebianne akşam 8 buçukta ikizlerim uyur sabaha kadar kendime zaman ayırırım daha doğrusu uyuyana kadar diyeyim kahve içmek sosyal medyada takılmak dizi izlemek arkadaşlarımla dışarı çıkmak vs gibi
Humeyramm Tazebianne Akşam çocuklat 8 30 gibi uyuyor ama yoruluyorum halim kalmıyor bu yğzden epeyi bunalmış hissediyorum
mom97X Tazebianne 6 aylık mızmız bebemle hiç bir hobi edinemiyorum maalesef. Oturma emekleme yürüme vs. olmadığından hep beni istiyor. Film/dizi izlemeyi o kadar çok özledim ki.. boş an olursa da en fazla ınstagramda takılıyorum 🥹
uykusuzluklarinanasi Tazebianne her gün dışarıdayız.. evi toplayıp çıkıyoruz evden eğlenip geri geliyoruz. tabii güzel güzel hazırlanıp çıkıyoruz. mis gibi eve gelip oğlum uyku çekerken bende keyif yapıyorum tabii çok sürmüyor sonra birlikte yemek yapıyoruz.