kalkan47 Kizlar 2 ay oldu dogum yapalı korunmak için doktor bu ilacı önerdi sizce nasıl aranızda kullanan var mı bu ilaç süte gecmiyormus bunu kullananlar nasıl olduğunu yazabilir mi
aysebb kalkan47 1 yıldır kullanıyorum ben memnunum kızım 3 aylıkken başlamıştım sanırım. Yan etkisini görmedim. Adet olmadan başlamıştım hala adet olmadım haptan olduğunu düşünüyorum. Kullanırken adet gören arkadaşımda oldu. 28 li ara verilmeden kullanılıyor
Yusram-0620 kalkan47 evet süte karsmyor canm herkeste aynı etkiyi göstermiyor koruyor ama duzenslk yapyor bende kullandım adet düzensizliği yaptı kullandm leke görmeye başladım braktm yaramadı bana teyzem de kullanmıştı onda hormonsal etki oldu tüyler çıktı. Umarım sende hiçbir yan etki çıkmaz
MerveH_ kalkan47 ben daha adet görmedim doktor bana yazdı ama adet olmadan hap olmaz dedi eczane adet olmadan kullansam olur mu acaba
Poyrazneva kalkan47 zlaynda yüzünden şuan 35 haftalik hamileyim saatı saatine içtiğim halde başka da bise demiyorum.
Alparslanmom__ aysebb Bitince tekrar mı kullanmalıyız? Bir de 24 saatte bir mi kullanıyorsunuz nasıl kullanıyorsunuz?
Lavinia_- aysebb bende şimdi bu hapı kullanmaya başlıcam içime yapmasına izin versem mi bilmiyorum daha bebeğim 2 aylık korkuyorum . Hep hap hem geri çekilmemi yapsam emin olamıyorum
Yusram-0620 Lavinia_- geri çekilme yap doktor veya eczacılar zaten söylüyor 1 hafta veya 15 gün korun dikkat et geri çekilme ile de hap hemen etki göstermeye bilir bana öyle demişti doktorum
kalkan47 Yusram-0620 benim 20 günüm oldu adet oldum kızım 2 aylık adet kanamam koyu kahverengi ilacı da 10 gün tek kullandım ondan olabilir mi
Yusram-0620 kalkan47 olabilir devam ederse brak cnm. Öyle olyor ztn bı türlü âdetten çıkmıyorsn arada kırmızı leke de görebilirsjn en iyisi Yasmin ama oda braz pahalı ve süte etki eder die bilyorm uzmanlara danış istersen
kalkan47 Yusram-0620 ben bu ayda kullanayım baktım öyle bırakırım başka çözümler bakarım Yasmin için doktor kullanma dedi çünkü o süte geçiyormuş
Alparslanmom__ Tam aradığım bir post açılmış yoksa ben açacaktım ve aynıyız 2 aylık bebeğim ve bugün kadın doğuma gittim korunmak için ilaç istedim zlynda verdi. Kullanmakta kararsız kaldım ama kullanmaktan başka çarem yok sanırım
kalkan47 Alparslanmom__ yani en iyisi buymuş doktor dedi bide cezeratte de varmış onu kullanan da varmış bu ikisi süte gecmiyor
Alparslanmom__ aysebb Ben zylandayı içmeye bugün başladım içinde takvim gibi bişey var onu anlamadım bide mesela 1 gün içilmeyi unutursam bişey olur mu?