uykusuzanne__ Oğlum annesin kuzusu canım oğlum paşam diye 😂 Kızımı da papatyam prensesim kuzum Meryem’im diye (adı Meryem ) 🌸🎈😂
LadyGaddar uykusuzanne__ Anlık ruh halime göre değişir 😅 Sarı olduğu için güneşim derim evimin avizesi derim 😂 kedicik derim🙈
Elfgrn uykusuzanne__ Sıpa Ula Serefsuzzz Hahaha şaka bir yana Bal kızım Vişne çürüğü kokulum ( güzel olanı ) Bal dudaklım Prensesim Gibi gibi
Dedektifgadget uykusuzanne__ Elif’im ömrüm birtanem aşkım kalbim annemmm balım kurban olurum verene ben bu çocuğu yiyeceğim ölürüm verene altın çocuk melek Allah’ın bir lütfu 😅💖💖💖 annesinin balı
LadyGaddar uykusuzanne__ Aynen ruh halime göre değişiyor özellikle sinirli olunca çok ilham geliyor 😂
uykusuzanne__ LadyGaddar özellikle sinirli olunca çok ilham geliyor 😂 Haha ben sinir olunca babası kılıklı diyorum eşim de diyor babasına kurban ol😂😂
mondecaidensecmeler uykusuzanne__ Allah razı olsun canım ya haftaya ya da ondan sonraki haftaya😂 sorulunca geriliyorum😂😬
JollyBaby Papatyammm Çiçeğimmm Seni boncuk gözlü seniiiii annemmmm Annesinin ballısı ballısıda ballısı tatlisida tatlısı şekeri de sekeri 😂💘
damlanurunannesi11_ JollyBaby Annesinin ballısı ballısıda ballısı tatlisida tatlısı şekeri de sekeri Ayy benim annemin bana karşı sözleri bunlar hala da öyle söyler bana ne demişler ben yanarım yavrum sana yavrum yanar yavrusuna 💜
aybarsmom34 uykusuzanne__ Sarıı çocuuuummmm Annesinin paşaasıııııı Sarı soğaanımmmm Yavru ceylaanıımmm