Kızlar bir kedi sahiplendim sokaktan aşılarını yaptırdım sonra kedide mantar varmış kulak mantarı bize bulaştı 1 ayda iğleştik kremlerle kedi de iğleşti sanıyorduk iğleşmemiş hergün spreyleyip siliyordum kulağını sonrasında her 2-3 günde bir bir yerin kablosunu yemiş oluyor şarj aleti kalmadı evde powerbank kalmıştı en son onu da yemiş saklıyoruz ama insanlık hali bazen unuttuk anında yer internet kablosu leptobun kablosu neyse dedik evde sağlam perde yok sürekli perdeye tırmanıyor sürekli dışarı çıkmak istiyordu dışarı çıkacağımı anladığında koridorda saklannır kapıyı açar açmaz fırlıyor bazen yakalıyordum bazen yakalayamıyordum 2-3 saat sonra geri geliyordu mecbur ayağını silip alıyordum ama bi baktım pirelenmiş dış parazit yaptık gitmediler bi sabahta kalktım su ve mamasını koyfum bi baktım klozetten su içiyor bundan önce de kedi besledim ama böyle bişey görmedim giderden içmeye çalışıyor sonraki süreçte hergün yakalıyorduk klozet kapağı açıksa falan dalıyordu bu seferde iç parazit oldu ilaç verdik düzeldi ama hala içmeye devam ediyor mantari da iğleşmemiş yine tekrarladı bizde yine kremler falan hafifledi en son kayınvalidemle kavga ettik bahçem var orda besle dedi bende bahçeye koydum hergün mama su veriyorum ama vicdanım sızlıyor sizce doğru mu yaptım