Merhaba kısaca olanlardan bahsedeyim kızım 16 aylık geçenlerde konuşma arasında kızımın bi videosu var babasıyla onu görünce ağlıyor demiştim komşuma kızım komik ağlıyor böyle dudağını büzüp her çocuk öyle neyse kapı çaldı beni çağırdılar kalabalık çoluk çocuk etrafımda noldu dedim gittim illa video yu aç da bi ağlasın nolur çok güzel ağlıyor falan yok dedim ısrar ettiler açtım bi kez kızım gördü tiktok videosu zaten ağladı onlar güldüler falan bidaha aç yok dedim diğeri ağladığı videoya alıyor diğer komşum youtube dan şarkıyı bulmuş kızımın kulağına dayıyo müziğe mi agliyo diye çocuk bida ağladı ben kaç kere tm yeter artık Gördünüz açıp durmayın diye bi kaç kez uyardım en son benim profilime girmiş ordan açmış kızım yine dudağını buzdu ağlamaya başladı bende bağırdım ya yapmayın diyorum 1 değil 2 değil artık anlamiyonuz mu bu çocuk oyuncak bebek değil dedim kalktım evime geldim sinirle .ben mi abarttım diyorum ama düşününce haklıyım kızım babasına düşkün kapıda babasını karşılıyor videoda diğer videolara ağlamaz ama onu görünce duygulaniyo 5 dk sonra geldiler bidaha çocuğuna bisi demeyiz şöyle böyle bende o zaman siz gülün diye ben sürekli cocugumu ağlatamam dedim çocuk oyuncakmi dedim baya söyledim samimiydik normalde kaç gündür sesleri çıkmıyor ne geldiler ne aradılar sizce kim haklı napiyim bu durumda uzun oldu helal edin hakkınızı çok sinir oldum gerçekten eşim de kızdı kimse benim çocuğumu ağlatamaz ne o öyle konuşma boşver diyo