esratr1 Kızlar yediklerine zeytinyağı katıyorum poposuna da damlatıyorum zeytinyağı da veriyorum ağzına masaj da yapıyorum fakat sürekli ıkınma halinde kakasını yapamıyorum kesin çözüm diyeceğiniz bişey var mı acaba nasıl geçer kabızlıgı ?
alimelif esratr1 b bim oğlumda da aynı sorun vardı sürekli ıkınarak ve gerçekten zorla kakasını yapıyordu zeytin yağı vermemize rağmen zorlanıyordu doktorumuz probiyotik verdi yediği yoğurda damlatıyoruz ve gerçekten birazda olsa faydasını gördük biraz daha rahat yapabiliyor şimdi . Bir danışın isterseniz doktorunuza derim
arzutuana esratr1 yoğurdunu activia nın probiyotikli yoğurduyla mayalayın ben onu veriyorum çorba türü ve yiyeceklerini baya sulandırıp veriyorum benimki baya kabızlık yaşadı birde dizinde kullandığınız probiyotiği yemeğine damlatıyorum ve bugün sonunda 💩yaptı baya mutlu oldum deneyin
esratr1 alimelif bende kullanmaya başladım maflor damla probiyotik 2 gündür kullanıyorum onun da bir faydasını görmedim şimdilik napcam bilemedim o yüzeen