ilknrysmn Kızımın üst dişi cikiyor iki gündür ateşi sürekli 38 39 aralarında şurupta etki etmiyor normal midir?
Mrcasl-1 ilknrysmn Merhaba geçmiş olsun diş ateşi dirençli olmaz ilaçlarla düşer eğer ateş dirençliyse hekime danışmanızda fayda var
alpik3461 ilknrysmn bnmkide düşmüyordu karanfil yağını kullandığımdan bu yana ateşi çıkmıyor ağrıdan dolayı kendilerini sıktıkları için ateşleri çıkıyor
Minel-inannesi ilknrysmn su an nasil oldunuz bilmiyorum ama diste ates 39lara varmaz ve uzun surmez. Dis zamani bagisikliklari dusuk oluyo, enfeksiyon kapmis olabilirmi acaba? Bi doktora götürün kan tahlilinden bakarlar hemen.
ilknrysmn nisaanne karanfil yağını kullanmadım ama dencol jel sprey aldım 150 TL ye emzigine iki üç fis sıkıyorum ya da parmağımla masaj yapıyorum o çok rahatlattı birde eline salatalık havuç gibi şeyler verin
ilknrysmn Minel-inannesi götürdük baktılar besbelli üst dişi mosmor çıkartmakta zorlanıyor bugün çok şükür iyi hemşire diş ateşi inatçı olur kolay kolay inmez dedi
alpik3461 gak dişlerden dolayı kendilerini sıkıyorlar ağrı ateş huysuzluk onunda sakinleşiyor hazır yağ
alpik3461 nisaanne bi çay kaşığı karanfil yağını bi çay kaşığı zeytinyağı karıştırıp damaklarına uyguluyorum