Adosunannesi sizede geçmiş olsun ameliyatı yapacak doktoru iyi araştırın iyi bir doktor yapsın ameliyatı.biz baya araştırdık o şekilde yaptırdık doktorumuz çok iyi temizlediğini bir daha çıkmayacağını söyledi inşallah öyle olur🤲🏻.onun dışında ameliyattn çıktıktan hemen sonra iki üç saat kadar baya sıkıntılı geçmişti bizimki aralıksız 2 saat ağladı etrafında ne varsa kırdı döktü umarım sizin çocuğunuzda böyle bişey olmaz ama yinede siz buna hazır olun biz hiç beklemiyorduk öyle bişey ağrıdan heralde bizde tam anlayamadık yani ilk iki saat o ağladı ben ağladım o konuda çok zorlandım ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilememiştim daha sonrasında sakinleşti.bide ilk iki gün günlük üç öğün şeklinde dondurma yedirdiler boğazındaki şişliğii alabilmesi için o baya işe yaramıştı .biz daha toparlanamadık ilaçlarla iyi olmaya çalışıyoruz doktorumuzda yaklaşık bir ay gibi bir sürede tamamen iyileşeceğini söyledi sabırsızlıkla bir ayın dolmasını bekliyoruz .sizde stres yapmayın bi şekilde gelip geçiyor Allahım beterinden korusun çocuklarımızı .🤲🏻