bebegimdunyam Bebeğim 2.5 yaşında emmeyi bıraktırmaya çalışıyorum bugün 2. Günü . Annem üzüntüden sarılık olur diyor 😭 kızlar nolur bi akıl verin çocuğuma bir şey olur mu? Aşırı zorlanıyordum artık dayanamaz hale geldim ama ya çocuğuma bir şey olursa
fatmaa37demir bebegimdunyam yani artık bebeklik dönemi bitip çocukluk döneminde ne sariligi anlamadım bunu da ilk defa şuan duyuyorum öyle bir şey mi oluyomus çok saçma gibi. Çok bıraktıran şahit oldum da öyle bir şey olmadi yani
Feyzosumunannesi bebegimdunyam Ay kızım 31 aylık. Hala emiyor. Ama sadece gece uykuya gecerken oda 1 dakika kadar. Ben hic bırakmayı denemedim hiç cesaretim yok kopamıyoruz birbirimizden sanırım. Ama benimde bıraktırmam lazım artık zaten bir faydası yok.
bebegimdunyam fatmaa37demir valla annem söyledi bende ilk defa duydum. Mutsuzluktan sarılık olur diyor emzir diyor ama ben çok yoruldum 😔sabaha kadar nefessiz memede duran bir bebek. Geceler zulüm geçiyor
bebegimdunyam fatmaa37demir gerçekten iki gündür emmştkr hiç istemiyor daha önce bıraktırmadığıma pişman oldum. O kadar rahatlık ki asla dönmek istemiyorum .. umarım unutur da böyle devam eder ☹️
fatmaa37demir bebegimdunyam kızım 27 aylık bizde hala birakamadik ama gün içinde artık vermiyorum gece de kalkarsa uykuya dalsın diye veriyorum
hasibem64 3 kızım var 2 sınıde 2 yaşlarında bıraktırdım asla bıyle bşey yasamadım cnm sen kım ne derse desın takma kafana çocuğun ve kendın ıcın en doğrusunu sen bılırsın