alyamgktrk Bebeğim bugün 4. Ay aşısı oldu ateşi 37.6 karnı bacakları sıcak baya ılık duş aldırsam aşı için sıkıntı olur mu
lucifermorningstar alyamgktrk 24 saat duş önermiyolar ateşi aşırı yüksel değil. Halsizlikte varsa 1 çay kaşığı calpol verin buna rağmen düşmezse 1 çay kaşığı daha verin. 4. Ay da aynı durumu yaşadık doktorumuzu aramıştım aynen böyle söylemişti. Korkmayın Allahın izniyle bir kaç saat içerisinde geçecektir.
aslananne27 alyamgktrk ateş dusurucu verebilirsin üstünü serin tut basına ve koltuk altına ıslak bez koy baktım 39 u buldu ılık duşa sok ama duş onermıyorlar asıdan dolayı 24 saat hangi ası olduğunu unuttum 4. Ayda ama sen ne olur nolmaz yınede aldırma
gizemmumayy Biz de bugün 4.ay aşılarını olduk.Bebeğim ateşli ve huysuz.Doktor ateşin olacağını söylemişti zaten.Duş bugün de yarın da aldırabilirsin sıkıntı olmaz dedi.Calpol veriyorum 6saatte bir
alyamgktrk gizemmumayy benimki de çok huysuz uyumuyor saatlerdir ben de calpol verdim 1 saat önce şuan biraz daha iyi gibi. Sağlıcakla atlatalım şu geceyi inşallah