artikbiranneyim Kızlar bu zamana kadar hiç memede uyumadı. Düzeni de kurmustuk emzik veriyordum beyaz gürültü açıp uyku arkadasıyla uyuyordu. 2 gündür memeye dadandı gece gündüz memede uyuyor… napıcam ben simdi nasıl vazgecirebilirim deneyen başaran annelerden yardım bekliyorum😔
ka82 artikbiranneyim bebeğim beş aylık olacak gece bir kere uyanirdi bir haftadır gece kaç kere kalkıyoruz bilmiyorum. Hep mememde ve yanımızda olmak istiyor.
Ediztsnnn artikbiranneyim yahu bırakın uyusun zaten ne kadar uyucakki 2 yaşına bile gelmeden siz istesenizde uyumucak. Onun en güvenli huzur bulduğu yeri. Agrılarının azaldığı ve sizinle bağ kurduğu en masum yer. Bırakın o nasıl uyumak istiyorsa öyle uyusun. Kolay kolay yazmam ama 2 hafta önce memeden kesen bir anne olarak söylüyorum bu günlerinizi iyi degerlendirin ve anı yaşayın kuralları da boşverin gitsin. Bebegınızı içinizden geldiği gibi sarıp sarmalayın öyle büyütün sevgiyle kalın 🌸
gizemmumayy Ben de emziğe son günlerde alıştırdım bu sefer meme reddine sebep oldu.4aylık bebeğim.Emmeyi çok severdi şimdi tuttururken çok zorlanıyorum emziği bıraktım tekrar.Diş huzursuzluğu vardır memeyle avunuyordur annesi,bu aralar huyunun değişmesi normal.
artikbiranneyim gizemmumayy ya galiba haklısınız bütün gün elleri ağzında nerdeyse kusturacak kendini öyle sokuyor, sanırım dişleri kaşınıyor😔
flanoz ka82 maşallah gece bir kere uyanması ne güzelmiş. 4 ay bitecek sadece bi defa 4 saat aralıksız uyumuştur hala 2 saatte bir kalkıo😢😢
artikbiranneyim 160918 biliyorum ama erken diye düşünmüştüm ben bir bakayım en iyisi teşekkür ederim 🌸
artikbiranneyim Ediztsnnn çok tatlı söylüyorsunuz gerçekten böyle düşünüyorum ben de ama çalışan bir anneyim ve onu bırakmam gerekicek bu durumda böyle alışırsa çok yıpratıcı bir süreç olur gibi bilmiyorum hep böyle mi sürüyor ama yoksa geçici bir süreç mi? 😔
Ediztsnnn artikbiranneyim memeden kescegınızde buda sona erecek. Hem çalışan anneymişsiniz bakın daha çok özlersiniz bugünleri. Bebeğinizle geçirdiğiniz zamanın tadını çıkarın kimseye de bakmayın. Bir daha bu anları isteseniz de yaşayamıcaksınız çünkü
ka82 flanoz evet çok güzelde ama artık öyle değil yani bir haftadır. Yanımda uyumak istiyor bir haftadır ve memede nasıl geçecek bilmiyorum