Aryasmom22 Merhabalar gece gece nasıl bir çaresizlik ve şok yaşadığımı anlatamam kızım dün beni sadece 3 kez emdi gazı vardır diye düşündüm önce sonra ağlama krizine girince sağıp verdim sağıp verdiğim sütü içti dün gece uyuya dalmadan az önce uyandı emmek için ama emmedi memeyi verince ağzına ortalığı ayağa kaldırıyor dün verem aşırı oldu onun da huzursuzluğu var sonra sağılmış sütüm vardı kalkıp ısıtıp onu verdim onu içti😔 2 dir beni emmiyor Ne yapmalıyım lütfen yardım edin
Reyhanbal Aryasmom22 alıştırma biberona sakın emmesinde ısrarcı ol. Belki gazdandır sen ısrar et emmekte hepten unutmasın
Ozge17 Aryasmom22 biberona alıştrma sakın alışrsa hiç emmez arada tüm bebeklerde olan bişe geçer yakında
Ela41 Aryasmom22 bebeyınız kac aylık 3 aylıksa atak haftasında olabılırsınız bu ayda meme reddı oluyoo ben yasadım cok zor bı donem allah yardım etsın ama pes etmeyın ılka acıkıp emıcek atak falan okurdum yok daha neler derdım ama boyle bısey varmış gercekten 7 aylık olduk ve sol goysumu emmıyo sadece sag meme artık cok yoruldum😞
Minikprenses_1 Valla bendede durum aynı canım ama birkaç haftadır böyle o kadar yoruldumki suandada emzirmeye kalktım 2kez denedim basıyor çığlığı deli oldum 4saat oldu sagip vermiştim hala emmiyor
Aryasmom22 Ozge17 biberona mecbur alıştırmıştım çünkü bebek 6 aylık olunca döneceğim işe ve sağıp vermeyi planlıyordum 😔 şimdi acaba sağıp kaşıkla mı yedireyimki😔😔😔 tek bakıyorum bebeğe oturamıyo 2.5 aylık henüz kaşıkla çok zor olacak ama dönecekse memeye veririm tabiki kaşıkla
Aryasmom22 Ela41 evet böylr şeyler varmış ben de derdim atak nedir ya ergenlik gibi derdim gerçekten öyle yaşıyorlar atak dedikleri şeyi
[silindi] Yataga yatirip memenizi direk agzina verdiğinizde cikarma sansi olmadigi icin emmeye başlıyor ve aliyor bizde yaşadık bunu belki gece yapamazsiniz ama gunduz muhakakka deneyin derim kucağınzda emzirin sallayarak felan dikkati dagiliyor kucakda hem etrafa bakarak emmeye başlıyor zor durum ama mucadele etmezseniz devami gelir insallah yeniden ister allah kolaylk versin
SevgiLina_ Aryasmom22 benim kizimda 2 bucuk aylik ayni seyleri yasiyoruz ya asla almiyor memeyi o pozisyona gelince bile aglamaya basliyo ac ac duruyo biberonu aliyor Allah bize yardim etsn cok uzuluyorum
Seker_serbet1 Aryasmom22 aynı sorun bende var, sağılmış sütünü içerken sorun yok, beni emeceği zaman çığlıklar atıyor, 2 ay 22 günlük yeni başladı meme reddine, silikon uç aldım bi çare olur diye de pek fayda etmiyor gibi zahmetli
Aryasmom22 Seker_serbet1 siz Seker_serbet1 sizin kaç gündür bu sorun var peki çok üzücü bişy ağla ağla mafoldım bebeğim beni istemiyo gibi😔
Seker_serbet1 Aryasmom22 ben doğduğundan beri sağıyorum hemde memeden veriyorum ama 3 gündür böyle, bu gece uykulu iken bi kaç sefer verdim, sabah yine almadı 🤦♀️
Zeliha24 Aryasmom22 bi emzirme danışmanı emmiyosa inatlaşmayın kaşıkla verin 3 gün unutsun sonra emzirin ama biberon vermeyin diyodu kaşık yada şırınga bi görüşün isterseniz istagramda dilruba hanım ücretsizde yardım ediyo akıl veriyo emzirme.danışmanlığı diye geçiyo çok iyi bi bayan zaman kaybetme bence