Mylove Önerilerinizi bekliyorum anneler benim için önemli olan hafif ve fazla yer kaplamaması. Bide en çok hangi markalar tercih ediliyor alırken nelere dikkat edilmeli tecrübeli anneler cevaplarınızı bekliyorum
-erCansu- Mylove joie pact cok memnunum.. kraft pop up hemcift yonlu hem cok hafif ozaman pahali oldugu icin joie almistim 😊
PnrTurK Mylove kraft me tek elle aç kapa uçakta el bagajı oluyor vs vs araçta az bgaj oğlum içinde huysuzlanmıyor miss 😅
Ecelila Chicco liteway 3 çok memnunum hem sık hem pratik 25 kiloya kadar taşıyor tabi gönül maclaren xt isterdi ama 4000 lira olunca hayal😊
Ecelila Mylove çift yonluluer hareket edince bebek düşme tehlikesi oluyo ben düşürüyorum sabit olan daha saglam
Mylove -erCansu- kraft pop için kullanımı ön tarafa getirince teker kısmına ayağım değiyor demişti bi kaç kişi sürümde sıkıntı yaşıyorum dedı ondan biraz tereddüt ettim bende
-erCansu- Mylove bence magazada sen dene surmesini ben cok baktim ama hic ayagim degmemisti cokta hosuma gitmisti 😊
Ecelila Mylove evet üstten oturttmaliya çok kaykilan bi çocuksa 1 yaşdan sonra sıkıntılı ki ben mamas papas kullandığım halde sattım chicco aldim
Ecelila Mylove büyüdükçe ihtiyaç kalmiyo yani bana göre çok küçükse mecbur çift yönlü 8 veya 9 aydan sonra gerek kalmıyor cnm