Esrataluy Kızlar safra ameliyatı ılıcam ama önce kanal da 2 taş varmış onu alacaklar Manisa da yaşayan var mı Celal bayar da Elif hanım varmış gastro hocası şuan müsait olan ı var o yapabilir dedi var mı bilgisi tecrübesi olan
Esrataluy saadet_45 Benşm emar sonucum 2 günde çıktı canım safra kesen de taş var mı yoksa sadece ecrp mi olacaksın
Esrataluy saadet_45 kanalda ki taşı aldırmam gerekli önce bak Celal bayar da gastronomic doktoru elif hoca var ben ona aldırdım gerçekten benim çok az sürdü ve çok güzel geçti çok şükür 🤲🏻
Esrataluy saadet_45 evet yani ücretli yapıyor o işlemi ama sen bi an önce git hatta ben yarın Celal Bayar da olucam gemek cerrahiye randevum var ameliyat için istersen yardımcı olurum orada
saadet_45 Esrataluy ben şimdi ilk hangi bölüme gideyim canım .merkez efendideki genel cerrah da oraya git dedi ama bölüm söylemediler
Esrataluy saadet_45 canım sen Elif hocaya gideceksin gastroloji doktoru prof bu doktor … Ercp işlemini gastro doktorları yapıyor sonra ameliyat için genel cerraha gideceksin
Esrataluy saadet_45 ne ilacı verdi ki kanalda ki taşı bekletme hemen alsınlar sarılığa çeviriyor Allah korusun