210796 benim kizim 2 ay 10 gunluk.2 ayindan sonra normal emdigi gunler cok az.hatta 2 ay 3 gunlukken falan asla emmek istemiyordu.bilmiyorum bu meme reddine giriyormi yoksa o ilerdemi olacak.oglumda 4 ayinda olmusdu meme reddi
ece5454 210796 yaaa benim 2 aylıkken ret başladı sağıp veriyordum şimdi onu da istemiyor 3 aylık 13 günlük
Annesininguzusu 210796 merhaba benim bebeğimde 3ay 11 günlük uyanıkken emmek istemiyor ağlıyor uykuda emiyor sizin nasıldı acaba ne kadar sürdü nasıl yendiniz nasıl emziriyordunuz biraz çok soru sordum ama cevaplarsanız çok seviniri 😔🙏🏻
210796 ece5454 4 ayinda atak var ya zaten o zaman redd bilinen bisey.simdi emzirmiyormusun?yani sagarak vermek bence cok zor olur.sakin zamanlarinda yada uykudayken emzirmeyi dene
210796 Annesininguzusu zorla uyutub yari uyku halindeyken emziriyordum oglumu.simdi kizimi uykudan tam uyanmadan emziriyirum.karni doydukdan sonra aciyor gozunu.ama geceleri emmiyor cok cok az emiuor.ustum basim sut oluyor en nefret etdigim durum
CaganikoFernandez ece5454 2 ay 25 günlüğüz 3 haftadır bu sorunla uğraşıyorum pilates topunda emzirmeye başladım bu ay 5 cm boy attı ama kilo almadı 100-200 gram falan aldı galiba 😢
Annesininguzusu 210796 ya aynı durumdayız ama sizin gece az emiyormuş sizin daha ileri redd sanırım Allah yardımcımız olsun inşallah gönlümüzden geçen zamana kadar emzirebiliriz sağlıkla büyüsün yavrunuz❤️🙏🏻
210796 Annesininguzusu meme reddiyke basa cika bilirimde ustum basim yatak sut oluyor onunla basa cikamiyoru cok canim sikiliyor😄
Annesininguzusu 210796 zor valla annelik bir yerden tutsan bir yer elinde kalıyor onlar iyi olsunda gerisi hallolur😂