Sineoloji Bebeğim 3 ay 29 günlük yaklaşık 25 gündür eli ağzından çıkmıyordu salyadan günde 3 4 defa üst değiştiriyoduk erken diye önemsemedim ama bu gün baktım ağzına alt dişi patlamış. Çok erken değil mi? Başına gelen var mı beni neler bekliyor?
zeynepalp Sineoloji benim oğlum da 4 ay 20 günlükken patlattı. 10 gün sonra 6 aylık olacak 2 tane dişi var 😍 kızım 9 aylıkken Çıkarmıştı ilk dişini. Olabiliyor yani her bebek farklı ☺️
MerveHarun1909 Sineoloji benim kızımda üç aylıkken çıkarttı ilk dişini şuan 5,5 aylık üç dişi var dördüncü yolda hatta ama yana doğru çıkıyor mesela üstte çıkmadı da yanda çıktı doktora sordum ırsi olabileceğini söyledi normal bir durum dedi
Ebru2015 Sineoloji benm oğlanda 80 günlük canım eli sürekli ağzında alt diş eti sertleşmiş erken çıkabiliyor yani
zeynepalp Sineoloji 2 gün gece ateşlendi ve 3-4 gece de uyumuyordu. Ben hiç dişe bağlamamıştım aslında bunları, Çıkarmaz erken diyordum ama birden bardağa gelen çıt sesiyle farkettim patladığını ☺️
Sineoloji zeynepalp bizim de öyle artık zıbının içine ağız bezlerinden koyuyorum. Daha yolun başındayım eyvah eyvah
MerveHarun1909 Sineoloji eline havuç soyup verdim kendim masaj yaptım devamlı birde jel kullandım jel çok rahatlatıyor bazen çok huzursuz olursa diş kaşıyıcıyı 5 dk buzlukta bekletip onu veriyorum inanılmaz rahatlıyor