Çıldırcam😔bebeğim uykusuz kalıyor ona üzülüyorum en çok kendimi geçtim. 13 aylık. Doğduğundan beri iyi uyuduğu dönem çok azdır. Gece yüz kere kalkar emmek için, emer geri uyur. Bazı geceler iki üç saat kalkar, yatmaz hemen, oyun oynarız. Sevmiyor uykuyu, uyutacağım diye akla karayı seçiyorum. Kalkıp oyun oynamak tırmanmak vs istiyor. Günlerdir hava çok soğuk asansör bozuk vs çıkamadık da dışarı. Ama bahaneler değişiyor ya. Gerçi bir ara mutlaka acısını çıkarıyor zamansız uykular yapıyor gündüz 3-4 saat uyuduğu oluyor, bu dengesiz uykular yüzünden muhtemelen ama çok yoruldum, bittim tükendim uykusuzluktan ya. Allah aşkına böyle olup çözüm bulan var mı? istiyorum ki 9-10 gibi yatsın, sabah da 8 gibi falan kalkalım gece 2-3 kez emme okeyim. Yani diş falan desem bir tek bizimki mi çıkarıyor🤦🏻♀️ şikayet etmiyorum canı sağ olsun kuşumun, sağlıklı olalım mutlu olalım bana yeter ama bazen yoruluyorum inanın gözlerim acıyor. Rutinleri denedim erken yatırdım erken kaldırdım banyo yaptırdım yatmadan tetagil verdim probiyotik verdim uyku kıyafetleri denedim sıcaklığa göre vs yani sorun ne anlamıyorum ama huzursuz değil yani şükür sadece uyumayıp oynamak istiyor. Evde ikimiz yalnızız genelde belki enerjisini atamıyor yetemiyorum tek başıma. Uyku eğitimine bütçe ayıramıyorum şu an ve zaten güvendiğim birini bulmak çok zor. Emme işini o kadar abarttık ki bazen kesmeyi düşünüyorum ama kıyamıyorum. Bu konuda da kimse anlayıp destek olmuyor sinirim çok bozuldu. Var mı çözüm bulan?