Melinda101019 İyi geceler anneler , az evel kızım uyandı emzirirken sol gözünde çapaklanma ve sarı akıntı farkettim ayrı yetten göz bebeği kıp kırmızı ne bu ? Yaşayanınız varmı ? sabah erkenden sağlık ocağına gideceğim sürekli elini gözüne atıyor kuzum kıyamam çok ağladı
Muhammedtrn Melinda101019 mikrop kapmıştır ya da yeni doğduysa göz pınarları hızlı şekilde çalıştığı için çok salgılıyor olabilir. Pamuğu çayla ıslatıp silebilirsiniz hem dinlendirir. Geçmiş olsun
UmaySuGul Benim 12 aylık bi kızım var. Bikaç kez bizimde başımıza geldi. Serumfizyolojik sürün bi pamuğa, gözünü silin. Mikrop kapmış olabilir, göz rüzgar kapıncada oluyor. Çok geçmiş olsun. 🌸
Muhammedtrn gulsah0715 herkeste iyi olmuyor benim oğlumun gözüne yanlışlıkla sütüm değdi gözü şişti hemen.
Melinda101019 Muhammedtrn evet annemde öyle demişti normal de iyi gelirmiş ama herkesde aynı etki etmezmiş ondan doktora götürcem sabah
UmaySuGul Melinda101019 ne kadar korusunda illa ki kapıyor rüzgarı. Ve malum kış mevsimindeyiz. Korkmayın. Bizimde öyle olmuştu. Bayram sabahı gözünü açamamıştı kızım. Çapaktan yapışmıştı birbirine. Hemen serumfizyolojik sürdüm bikaç saate geçmişti.