gulayada 1 aylık doğum yaptım sezeryanla göbeğim kaldı vucudüm şiş halen bazı kadınları görüyorum doğum yaptıktan sonra düzelmiş eski kilolarına kavuşmuş ben sadece 5 kilo vermişimneyapacam eşim sürekli dalga geçiyor kilomla
Fulyy gulayada oğlum 23 aylık daha yeni diyete başladım 5 kilom gitti bile emzirmeyi bırakınca kolay gidiyor bence şu dönemin keyfini cıkarın hic düşünmeyin kilo filan yaa ben öyle yaptım
2901 gulayada Öncelikle sıkmayın canınızı verirsiniz elbet. Ben 72.1 ile doğuma gittim 72.2 ile geri geldim hiç kilom gitmemişti ve dediğiniz gibi şişti vücudum. Normalde gebelik şekeri vardı tuzda yasaktı hamilelikte böyle olmamıştım. Şu an daha çok yeni toparlarsınız elbet verirsiniz. Eşiniz de gerçekten ayıp etmiş bir can geliyor dünyaya vücudumuzun eskisi gibi görünmesi beklenmemeli. Size şu an tek tavsiyem ben yaptım siz yapmayın çok yiyordum süt olsun diye ve canım da istiyordu. Porsiyonunuz abartmadan bol su ve yeşillikle çok da güzel süt oluyor. Hiç değilse ekstra almazsınız emzirirken de verirsiniz diye düşünüyorum. Gönlünüzce olsun her şey🌻
Omeraslan gulayada şimdilik sadece korse kullanabilirsiniz. Dikişleriniz çok yeni altıncı aydan sonra spora başlarsanız hepsi gidecektir.
akdemrfdn Eşinizi çöpe atabilirsiniz mesela. 🤣 Şaka bir yana henüz taze annesiniz, 4.5 aylık bebeğim var benim de göbeğim duruyor hâlâ. Kendinize zaman tanıyın, strese girmeyin bebeğiniz için zararlı.
gulayada akdemrfdn strese girdim şişik duruyorum halen :( ve eşimde söylüyor ona güzel görünmek istiyorım ama kiloluyum halen zayıflama için ne yapabilirim bilmiyorum
hak24 Şuan diyet yapmak için çok erken bir zaman. Önce kendinize bebeğinize alışın daha sonrasında kilolar verilir göbekler gider. Eşiniz 9 ay bebek taşıdığınızın farkında mı acaba? Benim bebeğimde 4 aylık eşim bana sen kilo mu aldın dediği an bi ters bakış atarım belki bana öyle gelmiştir diye geri adım atar hemen. Biz robot değiliz 9 ay bebek taşı doğur bebeğe bakmaya çalış süt olsun diye beslenmeye çalış. Bazen su içecek zamanın olmasın. Hiç takmayın.. Kocanıza kaslı erkekleri gösterin aklı basına gelsin😂
Dedektifgadget gulayada kız 1 ayda hangi karın düzelir öyle bazıları genetik elbette 1 sene olacak neredeyse sezaryan olalı anca toparlandı biraz eşin bir taraflari ile dalga geçsin hoduk
Cennetmahallesipembe gulayada eşiniz açsında g*tüyle eğlensin 😒 herkesin bünyesi bir olacak diye bişey yok ayrıca 1 ay olmuş mucize mi bekliyorsunuz
Nursenaaa40 gulayada bebeğiniz biraz büyüsün emin olun koşturmadan o doğum kiloları gidecek zaten bende 50 kilo ile hamile kaldım 79 kiloyla doğuma gittim oğlum şimdi 19 aylik peşinden koşmaktan eridim kaldım fazla da yemek yiyemedim zaten kahve içtim turk kahvesi ama göbeğim hafif kaldı hemen hemen eski kiloma döndüm bebeğiniz ve siz iyi olunda kilolar hiç sıkıntı değil takmayın ❤️🙏
denizalismom gulayada oğlum 9 aylık hala kilom var hiç takmıyorum emzirme bitince diyet spor yaparım. Takmayın kimseyi
suheyla92 gulayada kilo dusunmek icin daha ckk erken su an bebeginize odaklanin ve size kotu haber asil kilo emzirirken aliniyor dikkat etmezseniz. Ben dogumdan 10 gun sonra eski kiloma yaklasmistim kendi kendine gitmisti kilolar sonra ucretsiz izinde evde olmak emzirme sureci derken 8 kilo almışım. Emzirmem bitene kadar önemsemiyorum sonra diyet yapicam odem attirici bromelain destegiyle.
Cennetmahallesipembe gulayada sizi oraya sokanlar utansın ama müsade etmeyin sizde buna karşılığını verin