Lolik mertinannesi__ kilosuda boyuda az geldi bana ama genetikte önemli , anne baba minyonsanız doktorda değerleri iyi diyorsa normaldir
1zeynosileannis mertinannesi__ biraz az gibi evet ama doktor ne diyor genetik olabilir mi peki anne baba olarak sizin nasıl boy ve kilolarınız
muge_anlii mertinannesi__ 26 aylığız bizde 3 hafta önce 12.5 kg 87 cm çıktı. Ama sağlığı ve iştahı çok iyi, ben boy ve kilosunun kesinlikle genetik olduğunu düşünüyorum.
Minigim38 mertinannesi__ 26 aylik kızım yeni 11 kilo oldu boyu kaç bilmiyorum ama 2 yaş aşısında 87 cm di boyu. Hergün tahin yedirin farkı göreceksiniz
BalBocugum Kızım 2.5 yaşını geçti kiloları aynı ben sorun etmiyorum. Ama boyu biraz kısa geldi. Erkek bebek Persentil ini bilmiyorum. Doktorunuzu dinleyin sadece.
mertinannesi__ BalBocugum doktor kan değerlerine bakıyor ve iyi diyor ama baktığım zaman 1 yaşında gibi duruyor..
Antalya0703 mertinannesi__ benim oğlumda 11.5 kilosu ve boyu 83 25 aylık oldu 1 yaş gibi duruyo insan üzülüyo evet tahin de yemedi kabul etmiyo benim umudum ergenlikte atak yapması kemik yaşı küçükmüş ergenlikte atak yapabilirmiş anne 168 baba 180 dayılar 180 kısa yok ama oğlum doğumdan sonra yavaşladı büyümesi
Fidelcee Kilo %27 boy %11 persentilde görünüyor. İsterseniz bir doktorunuza danışın. Boyu biraz kısa gibi geldi bana
Fidelcee mertinannesi__ başka doktora da götürün o zaman . Evet çok kötü sayılmaz. Doğum kilosu ve boyu nasıldı bunlarda önemli tabi
mertinannesi__ Lolik her seferinde değerleri iyi çıkıyor çok şükür ama çocuk minyon çok iştahlı da değil zaten
Fidelcee mertinannesi__ benim oğlumda 3400 kg 52 cm dogmustu. 26 aylıkken 90 cm 12.5 kg civarındaydı sanırım. Ama siz de minyonmussunuz herhalde . Biz anne ve baba olarak %60 persentildeyiz mesela çocuğumuzda benzer gelişim gösteriyor.
mertinannesi__ muge_anlii masallah iştahı iyiyse dediğiniz gibidir bazen kafama çok takıyorum ya parka gidiyoruz en küçük benim oğlum duruyor cesaret edip çocukların yaşlarını bile soramıyorum
muge_anlii mertinannesi__ 😁 kuzum benim sıkma canını, komşumuzun oğluda küçükken minikti sonra bi uzadı 1/90 hepimiz şok. Anne 1/60 baba 1/72 düşün artık. Bol bol kalsiyum ver uzar mıtlaka
mertinannesi__ Fidelcee evet ben 1.55 babası da 1.70 civaridir tam net bilmiyorum ama uzun değiliz işte genetik olduğunu bilsem rahatlasam ama bakamiyormus gibi düşünüyor insan üzülüyor
Fidelcee mertinannesi__ yok canim ya öyle düşünme. Benim kuzenimin çocuğu var benim oğlumda 15 gün büyük kız. Ama görsen benimkinin ablası gibi duruyor . Bu kız hayatta doğru dürüst beslenmiyor. 2 yaşı geçmesine rağmen mama içiyor ama boyu ve kilosunu görsen sabahtan akşama kadar her dakika yiyor sanırsın.