asyapamukk Merhabalarr. kızımın bugün 2. ay aşıları var çok mu kötü geçiyor normalde de uykuya direnen huysuz bir bebek bu gece nasıl olur calpol almalı mıyım tecrübelerinizi yazar mısınız lütfenn
OzlemDoganay asyapamukk genelde ateş yapıyor. Öncesinden çok azıcık calpol içirin isterseniz ağrısı olmasın. Sonra ateşi çıkarsa zaten yine verirsiniz
ays45 asyapamukk bence en zor aşı dönemi. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam bir kol iki bacaktan vuruyorlardı sanırım. Minnacık bedenlerine ağır geliyor. Aşıya gitmeden yarım saat önce ayına ve kilosuna göre calpol ya da parol vermiştim. Akşamına da ateş durumunu takip etmiştim. Oğlumda biraz ateş yapmıştı. Sizde gece mutlaka takip edin uyuya kalmayın. Tedbir amaçlı ne olur ne olmaz
ElifciginAnnesi asyapamukk ben buzu peçeteye sarıp bacaklarına sırayla tuttum bıkaç saat arayla ateş olmadı ama agrısı vardı sanırım uyumayınca 1 kere calpol verdim rahatladı
SiprayiL asyapamukk öncesinde ateş düşürücü verilmez. Biz bir sıkıntı yaşamamıştik ama olur da ateşi çıkar veya çok huzursuz olursa calpol verirsiniz
canimoglum55 Benim bebeğime ateş vs yapmadi çok az huzursuz etti ve uyku yapmıştı ne olur ne olmaz Dr a sorup ateş düşürücü ağrı kesici surup isteyin çünkü herkesy3 etki farklı bizde ateş çıkmadı sizde çıkabilir o yüzden suurp almanızı oneririm