alppars Bebeğimde ek gıdadan sonra egzama oluşmaya başladı ama ne olduğunu çözemiyorum dün de bir anda arttı sadece pirinç unu muz elma mercimek çorbası ve salatanın suyundan vermiştim
denizalismom alppars alerjidir .Ne yedirdiyseniz günlük not alın . Genelde süt ürünleri, yumurta ve kuruyemiş alerjisi olabiliyor. Tabi başka bişey de olabilir. Not alıp takip edin ve doktora danışın muhakkak.
Esrasnyz alppars çocuk doktoruna götür muayene etsin sistemden alerjiye yönlendiriyor alerjide herşey çıkıyor bizde dediğim gibi yaptık yumurta beyazı ve sarısına alerjisi çıktı hiç takip etmeyle uğraşma direk götür göster benim oğlum da 7 aylık sonuçlar hemen çıkıyor
nkara alppars mercımek bir alerjik besin yakınımızın bırının bebeğini mercımeğe alerjısı vardı dıkkat edıp gözlemleyin alerjı testınde mercımek çıkmıstı
karaniremm alppars cocuk doktoruna götürüp alerjiden yer actırmalısınız sonra randevu alıp götürün vucuttaki tepkimeyi kesinlikle fotograflayın soruyorlar
Esrasnyz alppars sırtını kalemle çizik attı sonra birşey batırdı 15 dakika bekledi öyle sonra kabaran kızaran yerler oldu ona göre belli oldu