Merhabalar oğlum komutları çok güzel alıyor elimi tut dedigimde tutar hadi ayakkabılarım nerde gidiyoruz dedigimde kapıua yönelip oturur, birşey istediginde elimi tutar beni istedigi şeye yönlendirir üstünü giydirirken hadi bacağını kaldır derim kaldırır alo derim telefonu kulağına götürür suyunu sebile götürüp doldurmaya çalışır uykuya dedigimde odasına yönelip yatagına çıkar anneye ver dedigimde elinde ki şeyi bana verir babasına götür dedigimde götürür lakin kelime sayısı 10 belkide 15 ve canı istedigi zaman bu kelimeleri söylüyor. Burnunu ve ağızının yerini biliyordu sürekli gözünü burnunu kulagını ağızının yerini söylüyoruz ve gösteriyoruz öncesinde gösteriyordu ama şuan için hiç göstermiyor. Oyun grubuna yaklaşık 1,5 ay gitti 1 hafta kadar ara verdik tekrardan devam edicez eşim ve ben çok endişeleniyoruz. Yaptığım şeyleri söylüyorum su mu istiyorsun annecim hadi yemek yiyelim hadi evi silelim sende sil gibi yaptığım herşeyi anlatıyorum. Sürekli anne diyorum ama oğlum bana gaga diyor. Ne gibi bir yol izlemeliyim