Hasekihurremsultan1 Kızlar nimenrix aşısını 14. Ayda yaptıran var mı ? Doktorumuz normalde 12. Ayda yapılacak demişti ama 1 yaş aşılarını yaptırırken ebe 13. Ayda yaptıralım dedi. Bir türlü fırsat olmadı şu an 14 aylık kızım şimdi yapılır mı ?
Mumsyyy Hasekihurremsultan1 merhaba nimenrix tek doz yapılacak benim oğluma da 4 yaş. Yan etki yaptı mı acaba
_YanakReisinAnnesii Hasekihurremsultan1 bacak ağrısı falan yaptı mı acaba nimenrix? Bexero da oğlum kaç gün topallayarak gezdi,aşının ertesi günü saatlerce ayağa kalkmadı kaldıramadım hatta. 10 gün sonra nimenrix yaptırcam endişeliyim 😬
Mumsyyy _YanakReisinAnnesii kızamık aşısı ile birlikte yaptıracağım yarın nimenrix i. 4 yaş aşısı var. Acayip kaygılıyım ya. Nimenrix değil de kizamiktan korkuyorum
Hasekihurremsultan1 _YanakReisinAnnesii bizde de bexsero aynı şekilde bacak ağrısı huzursuzluk yaptı dediğiniz gibi kızım topallıyordu resmen 🥲 ama nimenrix bir yan etki yapmadı canım
_YanakReisinAnnesii Mumsyyy 4 yaş aşısını bilmiyorum maalesef benim ki ağustosta olacak onu. Nimenrix te tek doz onu da bu ay yaptıracağım. Diğer ay da bexeronun 2. dozu var. Çocuk doktoru 2 doz bexero 2 ay arayla, 1 doz nimenrix olarak planladı.