papatyam-34 Yakın zamanda özel aşıları yaptıran var mı bexsero nimenrix ve rota aşısı fiyatlarını merak ediyorum
ufukbebek papatyam-34 Bu menenjit aşıları bexsero ve nimenrix olarak 2 ayrı aşı mı yoksa tek 1 aşının içindeki 2 ürün mü
mehmeteren272_ Ben ill oğluma yaptırmadım çok şükür bir sorun yaşamadık ama 2. Oğluma yaptırıcam galiba hastalıklar çok diye korkuttular beni
papatyam-34 mehmeteren272_ Bende oğluma yaptırdım üç doz olarak şimdi de kızıma yaptıracağım gerçekten çeşit çeşit hastalıklar var rabbim çocuklarımızı korusun
Grimor88 ufukbebek 2sinide olmak zorunlu bir tanesini yaptıramıyosun ikisindrn 3er toplam 6 doz aşı yaptırıyosun. İkisinide yaptırmak garanti menenjitin iki grubu var çünkü o yüzden
meyascan1 papatyam-34 bende yaptircam haftaya pazartesi sizin çocuğunuz kaç aylık doktorunuz nasıl bir sistem kurdu
Grimor88 papatyam-34 fiyatları çok arttı maalesef biz ilk yaptırmaya bailadığımızda 1500 tlydi. Allah yardımcınız olsun
papatyam-34 meyascan1 3 aylık 3-5-13 aylık olarak ayarlandı bexsero ve nimenrix olacak iki aşı aynı anda vuruluyor biri sağ bacak biri sol bacak
Grimor88 eymenayazmom a ve b grubu var yani 2 ayrı aşı nimenrix ve bexsero. İki aşıdanda yapıyolar ilerde çocuğa menenjitin a ve ya b enfeksiyonu bulaşabilit diye 2 aşıdanda yapılıyor kısaca
aaslanbeyy Bexsero-2836 tl Nimenrix-2247 tl Rotarix-2359 tl 25 Aralık güncel fiyatı . Dolapta alıp saklayabiliyorsunuz bugün eczaneye sordum ben öyle yapacağım . İlk başladığımda 3cü ayda rotayı 1900 tlye aldım . …. Bu özel aşılara sürekli zam geliyor malesef.