[silindi] Asla uyumuyor çığlık çığlığa bağırıyor beşiğinde. Tam uykusu düzene girdi derken sar başa bidaha 😔😔
Kibos [silindi] ne uyuduğu belli ne uyandığı uyumaya korkar oldum benim uyumamı bekliyor sanki sersem gibiyim 🥴
Hande2204 [silindi] hala uykuya dalmadi ayagimda 🤦♀️ uyku dusmani oldu artik o kadar yoruluyorumki anlatamam bu donemi biran once atlatmak istiyorum
Ironsides [silindi] sen bide bunun 6. Ayini gor 😂😳yaşayan biri olarak bildiriyorum cok zorr cokk Allah yardimcimiz olsun ya
Kado87 Yaaaa bnmkide oyle 4.ay basladi yarin 5.ayimiz hala ayni biraz once uyudu uyumuyorrr ciglik cigliga agliyor
Alpay123 Bizde 4 aylığız aksine çok uyuyor benimkide🤗çok sakin bi bebek şükürler olsun🙏hiç üzmüyor bizi çok nadir huysuzlaşıyor 5dk odada gezdiriyorum yetiyor🤗
Kado87 [silindi] ayyy bilmiyorummm insallah olmaz seninki arkadaslar inanmiyordu gorduler ve inandilar
[silindi] Kibos sorma ya yıprandım bende iyice , bütün düzen alt üst oldu Allah'ım sabır versin hepimize..
Mavi45 Evet gerçekten uyumuyor 🥴12ye geliyordu zorla uyudu kucağımda.1haftsdır böyle.Bir de işe başladım .Şimdi de benim uykum kaçtı 🤷🏻♀️
[silindi] Hande2204 Çok kötü oldu ya uykusuzluktan bastığım yeri göremiyorum. Bu aylar nasıl geçecek 😤
Sibelsahin Valla bugün beş ay olduk gece gündüz uyku yok hep emnek istiyo iki gecedir de ağlayarak uyanıyo napcamı şaşırdım birde işe baslıcam 🤷♀️
Medianne Sibelsahin bizde aynı durumdayız bitkin durumdayım artik bi de 5 yaşında oğlum var 🥴 daha 4 ay dolmadan başladı bizim huysuzluk uykusuzluk. Hiç durmuyor ne kucakta ne sallayarak napicami şaşırıyorum bi an önce düzelmesini diliyorum