Aloneeee Canlar doğumdan sonra bebeğinin beyninde kist görünen oldu mu ? Şuan bebeğim gelişim geriliği ile doğduğu için küvezde. Ama genel kontrollerinde beyinde kistik lezyonlar görüldüğü söylendi. Doktor yenidoğan kisti olduğunu ve zararsız olduğunu söyledi ama gel de bana bunu anlat 😩 bu şekilde olup sonradan geçen var mı? Anne karnındayken görmemişlerdi ya da yoktu bilmiyorum.kimse o zaman bişey dememişti
Duriskonunannesiii Aloneeee ayni sorun bizde de vardı yenidoagn özellikle erken dogumlarda görülüyor çok normal ,kalbinde de ufak delikler vardı hatta . 6 ayda kontrol demişlerdi gittiğimizde hiçbirinden eser yoktu çok şükür ☺️
gamze1806 Aloneeee hiç korkma hepsi geçiyor, neler yaşadiğini, düşündüğünü anliyabiliyorum, bende ayni şeyleri yaşadim 39 gün yoğun bakımda kaldik, neler atlattik neler, şuan 76 günlük, düzeltilmişi 1 aylik evimizdeyiz artik. geçmiş olsun.
Aloneeee gamze1806 yüreğim ağzımda yaşıyorum yemin ederim. Beni en iyi siz anlarsınız. Doktor normal bir süreç dese de ahhh gel kalbime bir anlat. 13. Günümüz az kaldı biliyorum sorun yok onu da biliyorum ama şu iç sesimi susturmam lazım
gamze1806 Aloneeee susmaz o iç sesiniz malesef, kucağiniza alın rahatlarsınız, sağlikla kavuşun bebeğinize.
Aloneeee gamze1806 bugün gittim öptüm kokladım 1700 gr a düşmüştü doğumdan sonra 1860 olmuş teyzesi 🫶 kistleri de tekrar sordum doktor tekrar sorun olmadığını söyledi. Ah evlat,ah annelik rabbim evlatlarımızı bağışlasın sağlıkla
gamze1806 Aloneeee 1840 gramada biz düşmüştük, ama bizim sorunlarimiz daha büyüktü, geçti gitti şükür darisi sana, kucağina bir alsan daha çabuk toplar.
Aloneeee gamze1806 ah geçecek Allahın izniyle de bizim ömrümüzden kaç yıl gidiyor resmen 😪 rabbim evladınızı size bağışlamış bir daha da ayırmasın inş