ilayhumra Doktor receteli mama vericek sut alerjisi icin bu hafta rapor cikarcakmis odemesi nasil oluyor mamanin aylik ne kadar karsiliyor devlet bana bilgi verirmsiniz lutfen
yagizinannesi0606 ilayhumra kilo aldirran özel mama değilse alerji mamasi için ödeme yapmiyorsun ve bebeğin mamayi reddede bilir ama zamanla içer bizimki aptamili begenmemisti EVOL via yi daha çok begenmisti ama şimdi kilo alsın diye nut rica kullaniyoruz süt alerjimiz bitti
rachelgreen_ ilayhumra geçmiş olsun alerjik olduğu tanısı nasıl koyuldu belirtileri neydi bebeğinizin?
ilayhumra rachelgreen_ asiri gaz ve 12 13 saat aglama uyumama kabizlik yesil kaka yuzunde ve vucudunda kirmizi dokuntuler hep huzursuzluk burun tikanikligi ve hirilti alin bolgesinde konak doktor hepsinin alerjiden oldugunu soyledi bide geceleri sabaha kadar ikinma vardi
ilayhumra rachelgreen_ bugun sabahtan aksmustune kdr sifir gazdi aksmustu gazlandi zor uyuttum anca uyudu gece de gazi olurmu bilmiyrm bugun yedigim bisey gaz yapti sanrm artik ne yiyecegimi de sasirdim