SelmaYakup Oğlum bana çok düşkün banyoya girdiğimi anlıyor kapıda bagira bagira ağlıyor dayanamayip iceri alıyorum sanirim agladigi zaman iceri alacagimi ogrendi henuz 1 yas 3 aylik sizindd boyle birsey yasayan varmi aranizda napicam gecer mi bu durum acaba ?
Mltmrzgr SelmaYakup aynııııı daha bugün uyuttum duşa girdim uyanmış bir ağlıyor kapıda öyle böyle değil tuvalette inan gidemiyorum geliyor kucağımı istiyor afedersiniz kucağıma alıyorum öyle yapıyorum tuvaletimi gün içinde kendi kendine asla asla oynamıyor kucağımda hep böyle değildi kayınvalidem bakıyordu çalışıyordum 1 buçuk ay oldu işi bıraktım bu hale geldi şimdi iki dk kimsenin yanında durmuyor yeni anne demeye başladı beni arıyor odalarda anne diye ağlayarak umarım geçici bir durumdur inanılmaz yoruluyorum bir yaş 4 aylık
Nrnbirol SelmaYakup benimkşde 14 aylık onsuz hiçbirsey yaptırmuçıyor wcye benle giriyor bazen eşim yokken o derece umarım kısa zamnda geçer
Laayla SelmaYakup korkuyor olabilirler yalnız kalmaktan, terk edilmekten güven de hissediyorlar yanımızda bi de 2 yaşına kadar böyleymiş ayrılık kaygısı yaşıyorlarmış
Burcuveburcum SelmaYakup Tebrikler bağlanma dönemindesiniz🙈 geçecek merak etmeyin orada ne yaptığınızı merak ediyor siz içeri almayınca da ordan geri gelmeyeceğinizi düşünüyor muhtemelen en çok size düşkün anı şuan herşeyin farkında çünkü orda ne yaptığınızı açıklayın
Tuba SelmaYakup oğlum 1 yaşında ve iki aydır aynısını yapıyor🤷🏼♀️ kapıda kıyametleri kopartıyor kendini yerlere atıyor açayım diye