Uyku problemi yaşayan anneleeeeer🤦🏼♀️ 21 aylık oğlum var akşam 9 da uyur sabah 8-9 gibi uyanan gece deliksiz uyuyan çocuğum gitti 3 aydır geceleri uyumayan kalkıp oyun oynamak çizgi film izlemek isteyen bi çocuk oldu 🤦🏼♀️ 2 yaş sendromudur belki sabret , belki dişdir sabret diye diye geçmesini bekledim ama yoook geçmiyo buda bünye yani akrm kurmuş gibi 9 da uyuyo gece 1 uyanıyo su içir geri salla dalıyo yatırıyoruz gece 3,4,5 gibi geri uyanıyo bu sefer asla uyumuyo sallıyorum dalıyo yatırınca daha yatağa eğilirken kalkıp ağlıyo istediği olmayınca da sanki dövmüşüz gibi ağlıyo gecenin o saatinde üst kattaki komşunun sürekli söylenmesnden aşağı vurmasından sitres yapa yapa kalp çarpıntısı başkadı artık. Bendeki de bünye uykusuzluğa tahammülüm sabrımda kalmadı uyku ilacı kullananlar var şurup şeklinde doktor yazıyormuş benim sorduğum doktor yazmadı ne olacak böyle önerisi olan varmı denemedim şey kalmadı papatya çayları melisa çayları , uyumadan önce yoğurt ayran yedirme , lavanta yağı hepsi uyku yapar dediler hiç işe yaramıyo piskolojim bozuldu ….