anonimmomp_ Bebeğim 45 günlük eşim taşırken anakucağından düştü yüzüstü bi şekilde sonra ağladı kucağıma alıp sakinleştirdim sonra normal devam etti güldü emdi etrafı izledi ama korkuyorum bir şey olmuş mudur acili aradık gerek yok gelmeyin dedi
hazal_karaca anonimmomp_ bir şeyi olsa ağlardı ama yine de bi gidebilirdi acile yani ben olsam giderdim
alpik3461 anonimmomp_ gözlerini tâkip et kusma felan olursa gidersin 2 saat aralıklarla uyut 24 saat boyunca
AnaKuzusu34 anonimmomp_ kusma yoksa herhangi bir şişlik veya kanama gözleölemediyseniz. Bayılma yada bebeğin hareketlerinde anormal bir şey gözlemlemediyseniz mesela gözlerde kayma gibi ellerde his kaybı vs yoksa birşey olmaz Allah’ın izniyle.
Oznurkk anonimmomp_ dün büyük kızım küçük kızıma oyuncak attı algı morardı bir küçük çizik oldu diye koşa koşa götürdüm ki. Bence götürmelisiniz. Ne demek gelmeyin ? Daha dün tv de gördüm çocuk top oynarken düşmüş başını çarpmış beyin kanaması geçirmiş bir şeyi yok yaralanması yok diye öğretmenler doktora götürmemiş. Gerçi bana da film çekin dedim bayildi mi kendinden geçti mi kustu mu dediler yok dedim gerek yok öyleyse dediler. Ama yine içim rahat etti
anonimmomp_ hazal_karaca yurt dışında yaşıyorum burda sistem daha farklı o yüzden gidemedim gitsemde aynı şeyi deyip yine yollayacaklar🥹
anonimmomp_ AnaKuzusu34 hiç biri yok çok şükür ama birden korkar gibi olup ağlıyor sonra sakinleştirince susuyor ve sürekli memede duruyor çekince de ağlıyor korktuğu için mi acaba
anonimmomp_ Oznurkk valla burda acilde kapıda neyi var diye soruyorlar bakıp acil değilse gidin diyorlar fransada yaşıyorum sistem değişik türkiyede olsa hemen özele giderdim bakarlardı
AnaKuzusu34 anonimmomp_ sıçrıyor sanırım muhtemelen korkmuş epey ondandır gözlerde kayma kusma sonra elde ayakta hissizlik veya güç kaybı yoksa sorun yoktur muhtemelen. Çok korkmuş minnoş çok geçmiş olsun
Nurcanben anonimmomp_ eşiniz ayakta bir şekilde anakucagini tasirken 45 günlük bebeğiniz yüzüstü yere düşüyor bence ne olur ne olmaz direk götürmeniz gerekirdi ben o yükseklikten bebeğim düşseydi asla evde durmazdım
mysozclk anonimmomp_ cok gecmıs olsun ılk 24 saat onemli bu dusme durumlarında 2 saatte bı kaldırıp bakın goz bebeklerinde büyüme var mı genel hali nasıl dusustem hemen sonra da 2 saat boyunca herhangi bısey vermeyın kusma olup olmucagını takıp edın agzı dolusu fıskırtarak kusma gitseniz de doktor genel muane yapar tabı tomografi istemezler genelde cunku cok sakıncalı ha mecbur kalınca tabı bakıyorlar sizde isterseniz bakarlar Türkiye bu durum boyle oluyor genelde 45 gunluk Bi de cok kucuk yınede bı muane edilsın diye bende gıderdım