Oznurkk tuz 1 yaşına kadar yasak olmasinin bir sebebi var bebeklerin böbrekleri bunu kaldiramaz çocuğunuz su an değil yetişkin hayatında bunun ceremesini çeker , seker bize bile yasakken bebeğe vermenin bir manasi yok, salcanin yapılış kosullarini gorseniz sizde yemezsiniz şahsen ben yemiyorum, TV nin zarararini da bilmeyen yok, sonradan görmekle bebekken görmek arasinda çok fark var sonradan yemekle bebekken yemek arasında çok fark var, ama diğer yaptıklarınız çok mantıklı bu çocuk yemek yemeli püre mama muhallebi yiyecek olsa neden sebzelerle başlıyoruz ek gıdaya yapalım muhallebi verelim yani bende tadimlari bitirdim sonra evde bize yemekleri tuzsuz baharatsiz yapıp ev yemeği yedirdim doktor özellikle uyardı sen bebeklerine yemek yemeyi ogreteceksin mama püre muhallebi duymayacagim dedi biz ne yiyorsak o ve çok faydasını gördüm 1 yaşında doktor artık yemeklerini ayırma evde ne pisiyorsa onu yesin diyecek 1 yaşına kadar kendine özel yemek hazırlanmış purelerle çorba ve muhallebiyle büyümüş bebek 1 yaşından sonra önüne pilav fasulye koyunca yer mi hemen AA yemek diye Allah aşkına, en iyisini yapıyorsunuz o konuda 13 aylık bebeklerim tek bir yemek secmezler