minikannsi ben memurum öncelikle yapacağım diye işe başlarsanız hallederseniz ama büyük fedakarlıklar istiyor düzenli bir şekilde özverili çalışmalısınız ben benim hocamı izleyerek ve çok fazla soru çözerek kazandım ortalama 9 ay çalıştım ama sabah 6 da kalkardım çalışmak için gece çok çalışamıyordum verimsiz geçiyordu akşam 6 7 ye kadar mola vererek video dinleyip tekrar edip soru çözerek ilerledim yaparsın yeterki her gün çalış ara verme ipin ucu kaçarsa zorlanırsın bebişle belki biraz daha zor olabilir ben o zaman hem bekardım hem de aile evindeydim dışarı dahi çıkmıyordum çok gerekmedikçe yanlış yaptığım soruları mutlaka yazardım çünkü bi süre sonra o sorular döndürülüp soruluyor öyle çok soru yakaladım istikrarlı olursan kendine saatlerini belirle mutlaka not alarak tekrar ederek ve çok çok soru çözerek çalış lisans mezunuyum bi de nasıl yapacam Derya deniz çok konu var diyordum ama yapılıyormuş belli bir düzen oturunca çalışmak keyif veriyordu birden sınava son 3 ay mutlaka deneme çöz her gün aynı saatte mümkünse süreli ve sınav gibi olsun süren bitince bırak çözmeye devam etme