ebrudrgtt Yarın akşam kaynanamlari yemeğe alayım diyorum ama kayinpederimle görümcem ne et ne tavuk ne köfte o tarz şeyler yemiyor bir tek kaynanam yer yani bilemedim kuru fasulye pilav diyorum yanına nspabilirim fikir verebilir misiniz acaba. Birde güveçte et sote mi yapsam diyorum hani. Fikirlerinize ihtiyacım var lütfen 😌😁
aysegul_my ebrudrgtt bizde patatesi haşlayıp küp küp dograyip tavada salça ile yağla kavurup uzerine sarimsakli yogurt dökeriz pratik ondan yapabilirsin bide çorba yap kuru fasulye pilav var yanina salatada yaparsin yetmez göz doldurayim dersen karışik kizartmada yapabilirsin yanina uzerine sarimsakli domates sos dökersin
defnesmom3 ebrudrgtt -mercimek çorbası ,yayla çorbası,kuru patlıcan yemeği, yeşil fasulye yemeği,nohut,pilav, pancar kaynanan için ayrı bir etle ilgili yemek yapabilirsin
moonfaced ebrudrgtt ortaya şunu tabsiye ederim rendelenmiş havucu az yağda pişirin üstüne közlenmiş kapya biber ve msıır atın yoğurt ve mayonezi karıştıeıp üstüne dölün aşşşıırı güzel meze
ebrudrgtt Sssdt kaynanam için canm bizde yiyoruz ondan tek öyle kuru fasulye pilav olmaz diye düşündüm.blmiyorumki
Sssdt Geçen döktürdüm menüm şöyleydi ; Kuru fasülye pilav mercimek çorbası Çanakta mantar sote Kompostu Mevsim salatası Havuç tarator Yaprak sarması
ebrudrgtt Sssdt superr. Teşekkür ederim bende düşündüm kuru fasulye pilav işte dedigm gbi yanına başka uyduramadm degerlendiricem 😁🤔
ebrudrgtt moonfaced kapya biberin girdiği mezelere bayiliyorummm teşekkür ederim deniycem bunu kesnliklee🙏
moonfaced ebrudrgtt yoğurt sarımsakla daha güzel oluyor severlerse tabi kesinlikle dene bana da söyle 😀
ebrudrgtt moonfaced sarımsaklı yemezler canım tabi öyle daha güzel olur ama ben kendime yaparım onu başka zaman ahaha