BElisAsil Merhaba hanımlar eşimin iş sebebiyle trabzon a yerleşmemiz gerekicek nereyi önerirsiniz kızım var ilk okula giden Arsin Güzelyalı da bir kaç daire bulduk o çevredeki ilkokullar hakkında bilgisi olan var mı
kivancinannesiii BElisAsil Trabzonda ulaşım kolaydır eşinizin işyeri nerde? Arsin biraz şehir dışında kalıyor pek sosyalleşemezsiniz orda. Merkez mahallelerde ya da yomrada oturmanızı tavsiye ederim sizin için daha hareketli güzel olur.
alperenes BElisAsil Bende Arsinde oturuyorum. Hoş gelmişsiniz öncelikle. Evet burda sosyal yaşam yok denilecek kadar az. İlkokulllardan da Cumhuriyetin iyi olduğunu duymuştum.
BElisAsil kivancinannesiii eşim aslen yomra lı fakat yurt dışına çalışmaya gidicek biz ailesinin yanında kalıcaz
kivancinannesiii BElisAsil konumuz değil ama neden onun ailesinin yanına gidiyorsunuz bu konuyu asla anlamıyorum kendi aileniz nerde neden onların yanına gitmiyorsunuz
GmzeeeNehiir Bende geçen sene bursadan yomraya taşındım eşim oralı diye.. Arsinden ziyade yomrayı tavsiye ederim çok uzak da değil zaten eğer eşinizin ailesi oradaysa da gene sıkıntı olmaz