zehra15 Kızıma doğum günü pastası yapacağım dışına surecegim krema hafif pembemsi olsun istiyorum gıda boyası kullanmadan nasıl renk verebilirim pembe olmasa bile başka renkte olabilir. Ne tavsiye edersiniz
yorumcu00 zehra15 Denemek için ejder meyvesi almıştım tadı hoşuma gitmeyince krem şantiyle karıştırıp pastanın dışını kaplamıştım çok güzel renk vermişti
crybaby zehra15 mor lahana ,ıspanak,pancar, havuç bunlar baya renk veren şeyler. Hatta mor lahananın suyuna limon sıkın pembe olur karnonat dökün mavi olur öyle de kullanabilirsiniz
zehra15 betul97_ bitboylum Aslında pancar gerçekten istediğim rengi verir ama bilmiyorum tadını bozar mi inşallah deneyen birileri cikar Siyah Havuç ta olabilir 🤔
zehra15 aaslanbeyy krem şantiye mi kattınız kendi yaptığınız kremaya mi. Ben kendim krema yapacağım süt 1 bardak giriyorsa yarın süt yarım mor lahana suyu koysam olur mu
eyberenimo Bonibon’u sütün içine koyup boyasını rengini verince o sütle Krem şanti çırpıyorlardı renkli oluyordu
eyberenimo zehra15 bugün akşam yemeğinde eşim şalgam içti bardağı lavaboya koydum ve üstüne gelen su pespembe olmuştu bardak boştu içinde kalan bir kaç damla boya vermiş hemen aklıma siz geldiniz 😂
grapefruitella Ben de doğum gününde kızıma ayrı pasta yapmıştım. Onun yiyebilmesi için krema olarak süzme yoğurt ve donmuş orman meyvelerini blenderdan geçirdim hafif pembemsi morumsu bir renk olmuştu tadı da gayet lezzetliydi biz de yiyebildik :)