Hanifeelif Arkadaşlar bir şey söyleyeceğim benim adetim 17 gün geçti test de yaptım biri net birçok hafif silik gibi böyle olunca hamile mi olunuyor iki tane çocuğum var şimdi beklemiyordum 😒😒
Elfgrn Hanifeelif evet çıktıysa hamilesiniz. Fotoğraf yükleyebilirseniz bakalım isterseniz. Anasayfa sol üç noktada resim yükle kısmı var resmi yükleyip cikan linki buraya yapıştırın gözükecektir
Hanifeelif Elfgrn ya bayağı uğraştım de resim yüklemeye yapamadım ya bir de şöyle söyleyeyim benim bir de adetim bazen düzensiz oluyor da zaten yarın kan vereceğim
Hanifeelif mematiii ya eşim de ben de korunuyorduk doğal olarak korunuyorduk hiçbir şey kullanmıyordum nasıl oldu anlamadım
mematiii Hanifeelif geri çekilme korunma yöntemi değildri canım yani dölden önce zevk suyundan bile hamile kalırsın ki haöile kalma oranı.%70falan.
Elfgrn Hanifeelif Geri çekilme mi maalesef bunu korunma yöntemi olarak saymıyorlar koruması yüzde 30 böyle binlerde hamile kalan var. Zevk suyu sperm barındırıyor bu sebeple hamile kalmamak mucize