CaganikoFernandez Elfgrn Malum seçmenler ortadan kayboldu hiçbir yerde yoklar ya şoktalar ya linçten korkuyorlar
Meri-Mel Şaka gibi cidden,ama şaka değil küçük bir ilçede kira ödemeden yaşıyorum kirada ve büyük şehirlerde yaşayan insanlar ne yapsın,neden düşünmüyorlar siyaset işi hakikaten şeytan işi yoksa bu kadar merhametsizlik yapılamazdi🥺
Elfgrn Meri-Mel Ne olacaktı halden ne anlar ki bunlar cepleri parayla doluyken şu kadarcik parayla gecinilmesini ne bilsin insanların halini ne anlasın
egelsenkonuss Elfgrn kaç defa toplanti yaptılar, orada yedikleri 22 bini geçmiştir sadece. Allah herkese hakkaniyet duygusu versin
farelikoyunkavalcisi ahkalbimm o altlarını dolduranların yargılanacakları günün hayaliyle yaşıyorum desem
ahkalbimm farelikoyunkavalcisi yemin ederim bende. Birde abim yıllar yıllar önce şey demişti öyle olacak ki onu saddam gibi uyuduğu yataktan alıp onun gibi yapacaklar. Ne bileyim sanki onunda öyle olmasını istiyorum en büyük hayalim olabilir 😂😂
NewMomm1 Elfgrn Silivri soğuk çok şey demek istemiyorum. Artık sadece silivri soğuk değil evlerimiz de soğuk olacak. Malum kol gibi doğalgaz faturaları, asgari ücret desen nasıl harcayıp bitireceğimi düşünüyorum kara kara. Utanmasalar götümüzdeki donun vergisini alacaklar.
Elfgrn NewMomm1 Evde sadece kızımın odası yanıyor. Kullanmadığımız halde 1070 gelmiş kullansak ne olurdu Allah bilir. Kazık bizim gibilere giriyor onlar kendi koltuğunda rahatlar tabi bizde böyle nerden kısarız diye bakıyoruz
NewMomm1 Elfgrn bize de 2500 küsür gelmiş. Ev küçücük ve en düşükte yanıyor. Bize ısınmayı, barınmayı bile çok görenler cehennemde ateşler içinde bolca ısınsın inşallah.
Nurklc Elfgrn asgari ücreti yükseltip. Geri kalana zam yapmaları verdiklerini geri almak. Çok komikler gerçekten
Rabia_38_01 Elfgrn yani çok şey söylemek istiyorum ama söyleyemiyorum sadece şunu diyeceğim seçimlerde insanlar kendilerine layık gördükleri yaşama oy verdiler kurunun yanında oy vermeyen yaşlar da yanıyor sadece o kesime üzülüyorum gerisi hak ediyor zaten umrumda değil diyeceğim bu kadar . .