ezgiii12490 Kizlar 1 hafta sonra 9 aylık olucaz alkisi öğretmeye çalışıyorum yemekten sonra yada oyunla ama yok ogrenmiyr sevinince beni görünce elini alkış yapar gibi birleştiriyor ama tam değil sizinkiler ne zaman yapti
SevimliHayaletCasper ezgiii12490 bebekler her gösterileni anında öğrenemez. Önce kaydeder sonra yapmaya başlar. Belki bir hafta sonra belki 1 ay sonra
curlymomms ezgiii12490 9. aydaki halimi hatirliyorum deli etmistim kendimi bu cocuk alkis yapmiyor kesin bir sey var diye 🥹 alkislamaktan alkis demekten o kadar yorulmustumki.. 11. ayin sonlarina dogru yapti ve daha neler neler… 10. ayda bir guncelleme geliyor suan masallah her seyi taklit ediyor sabirla bekleyin tabi ogretmekten vazgecmeyin🥳
emlyemly ezgiii12490 bizde 8 gün sonra 9 aylık oluyoruz kendisi yapmak isterse 2-3 kez alkış yapıyor ben alkış deyince yada gösterince yapmıyor. Bazı bebekler bu aylarda bay bay da yapıyor biz bi öğrenemedik bay bay yapmayı
milav ezgiii12490 kizim 8 aylik yaklaşik bir aydir yapiyor biz şarki soyleyerek ogrettik eşimle, ama yeni bir sey ogrenene kadar her seye karsilik alkis yapti tabi 🤷🏻♀️
kerme ezgiii12490 9 ay 20 günlükte yapmaya başladı yapar merak etmeyin biraz zaman tanıyın bir bakmışsınız yapıyor
mineksu ezgiii12490 7,5 aylıkken başladım elleri tam birleştiremiylrdu.8 ayda tam yaptı.Yapıyolar illaki.Sizinkide yapacaktır endişelenmeyin boşuna
hazal3421 ezgiii12490 9 ay 20 günlükken yaptı bende çok uğraşıyodum yapmıyodu 10. Ayda herşeyi direk hafızaya kaydedip yapıyolar şuan tam 10 aylık merhaba yapıyor bay bay alkış kapıyı aç kapat yapıyor düüütt diye bağırıyor bunu babası öğretti 😄 tey tey yapıp kendini kıvırıyor bunuda babası öğretti kedi kuşu ve arabayı öğrendi şuan bakınca istiyor ağlıyor
Yorgunanne3 Biz anneler neden bu kadar evhamliyizki🙃 her çocuk farklıdır kuzum benim kızımla oqlumun arasında uçurum fark war..yapar öğrenir annesi🌼
suheyla92 ezgiii12490 7.ayina dogru alkis yapti 8.ayina dogru da baybay ogrendi ama bazen ikisini birbirine karıştırıyor 😂 her bebek farkli bazi bebisler yuruyor 9.ayda benimki daha totosunu kaldiramiyor bekliyorum herseyin bi vakti var bence siz de sabirli olun