caresiz34 Kızlar bazıları instagramda profil fotoğrafını büyütmeyi kapatıyor o nasıl olacak acaba telefonum 16 pro Max
Deletedmom_216 caresiz34 en zengin sensin abla tamam 16 pro maxli 😂 telefon markasi ve ya modeliyle ilgili bisey degil bu. İnstsgramla ilgili bisey. 😂😂😂😂
yirmiikikasim23 caresiz34 cok yardimci olmak isterdim ama ben iphone 13 kullaniyorum bir gun senin kadar zengin olursam fikir verebilirim
Deletedmom_216 caresiz34 yaw telefon makrasi ile ne alakasi var isntsgramin ozelligi Allah askina 😂😂😂
kurabiyevarsimitvar yirmiikikasim23 ben de s24 Ultra kullanıyorum ios değil maaaaalesef xpleqlslwşqşsşlslwd
Deletedmom_216 ahkalbimm ah hatirlamam miiii o postunu 😂😂😂 ucan tekme felan stickati galiba dimi cok moderen bir anne.😂
Deletedmom_216 caresiz34 biliuorum ama tleeofn markasi ile haba atmaya calisan birine bu bilgiliyi söylemek istemiyorum. İphone 16 pro max ile haba atmak da fakir ruhlu birinin yapabilcegi sey kisira bakma bacim baska mal varliginda tekrar deneyiniz..
ahkalbimm bizdejantikizlardik bir sonraki postunu dikkatlice okumam lazım 😂😂 kaçırınca keyfi olmuyor.