aeogn Merhaba sevgili anneler, benim bebeğim 8aylık bu ay için evde ne gibi etiklinler yapıyorsunuz fikir alışverişi yapmak istedim tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
kuzeyinannesi06 aeogn ay maşallah yok bizde yüz üstü bırakıyorum hemen yana yuvarlıyor kendını her yere yuvarlanarak gitmeyi tercih ediyor 😂 bazen de canı isterse ilgini çekecek birsen koyarsam önüne geri geri gidiyor öne doğru emeklemıuor ayağını yere doğru basıp poposını arkaya atıyor bunu da 8. Aya girdiğinde yapmaya başladı önceden o da uokdu 😂 benim emekleyecegine dair umudum yok artık ya sevmıyor yüz üstü kalmayı
aeogn kuzeyinannesi06 direkt yürüyecek demekki 🧿 benim kızım da yüzüstü hiç durmayı sevmezdi döndüğü an ağlamaya başlardı ben emekleyeceğini hiç düşünmezdim mesela sizinki de bir anda sürpriz yapabilir🙆🏻♀️
kuzeyinannesi06 aeogn yaa bakalım ne zaman yapacak bu süprizi beklemedeyşm 😂 biranda gidiyor diyorlar genelde ama belki de direk yürür hiç bilmiyorum görecez. Yaşayıp
Gozdeklnc20 Merhaba. Evde kendiniz hazırlayabileceğiniz farklı etkinlik önerileri için beni takip edebilirsiniz 🥰 gozdeanne