g_tm59 sakin olun hepimiz tek başımızayiz zaten tek olmakta daha iyi emin olun kimseyi dinlemeyin kendi doğrularınizla ilerleyin yani bunun için de araştırın, doktorunuza danışın,ek gıdaya daha yeni başladıysanız önce tadım yapmanız lazım her şeyi bir gün denetmelisiniz ki alerjisi olup olmadığını anlayin mesela bugün patates denetin haşlayın çatalla ezin az zeytinyağı ekleyin ki sindirimi kolay olsun sonra bir iki çay kaşığı tadım yaptırın o gün başka bir şey vermeyin ki bir alerjisi varsa belli olsun, yarın havuç diğer gün işte kapya biber sebzeelr bitince bi gün yoğurt denetin diğer gün meyveleri sırayla bir ay anca tadım yaptırırsiniz zaten sonra tadımlar bitince karışım yapın mesela havuç biber patates karıştıp bi sebze çorbası yapın tarhana çorbası verebilirsiniz meyve püresi yapabilirsiniz yoğurda meyve katabilirsiniz,bebek ne kadar yiyorsa o kadar verin zaten doyunca kendi yemeyi bırakır yemezse zorlamayın,her yaptığınıza zeytinyaği.katin ki sindirimi kolay olsun,eğer emziriyorsanız da her öğünden sonra emzirmekte iyi kabız olmuyorlar,yani size az çok verebileceğim bilgiler bunlar sizde araştırırsaniz doğru bilgiler edinirsiniz zaten kimseye kulak vermeyin boşverin soranlara he deyin geçin yani insanlar susmaz siz bebeğinize odaklanın 🌸