puffgirl Merhaba arkadaşlar 🌸 Nioli yağınkullanıp kullandığı markasından memnun olan var mı? Çok fazla marka var emin olamadım, öneride bulunursanız çok sevinirim
kurabiyevarsimitvar puffgirl Ablam evvahe isimli sayfadan almıştı gayet memnun ben kargo beklememek için rastgele çerçiden almıştım onu da beğeniyorum
Esinzhl puffgirl bir tanıdığımda özür dileyerek yazıyorum kötü koku ve akıntı vardı ve uzun süre ilacla vs geciremedi sonra arifoglunun nioli yağıyla cok kisa sürede kurtuldu tavsiye ederim
momlifetime puffgirl Ben monovılle markası kullanıyorum trendyolda var bana iyi geldi eşimde sende mentollü birsey kokuyor diyor 😄🙈
puffgirl Esinzhl ben de de aynı maalesef. Doktora gidiyorum bir şey yok akıntı normal diyor ama aşırı rahatsız oluyorum 🙁 umarım ben de fayda görürüm ❤️
hayalperest2310 puffgirl ben eczaneden almıştım benim de bir ara koku ve akıntı sorunum vardı bende ki Arif oğlunun cidden ferahlıyor insan 🙈😂
alexab puffgirl ben kullanıyorum düzenli kullanımda işe yarıyor. Hülya kayhanınki var bende. 1 damla iç çamaşırımın tam ortasına damlatıyorum duşa girerken biraz havalanıyor çıkınca duştan öyle giyiyorum.
puffgirl alexab Direk damlatıp iç çamaşırı giymek yerine havalandırıp giymek mantıklı geldi bana da 👌🏻💐
ley_la Bende de aynı sorun var geçen hüsna şidfa diye bi instagramda sayfa var ona dmden yazdım bana bir yemek kaşığı kantoron yağı ve ¾ damla nioli yağını karıştırıp vurmamı söyledi 4 gün demedim şuan daha iyiyim kaşıntı vs yok nerdeyse
puffgirl ley_la nasıl anlamadım yağları karıştırıp iç çamaşırınıza mı sürdünüz? Kantaron yağını duymamıştım