Honki_Ponki kanamsmmdk 8 yıl oldu kullananlı 3 ay kullandım adet düzenleme için kullanmıştım ben ozmanlar tabi ama suan kullnmıyorum o kullandıgım süreçte en iyisi o haptı memnun kalmıştım yorumun üstte kalsın diye yazdım
sedaozan kanamsmmdk 2. Ayım bu şimdilik memnunum yasminle birlikte geri çekilme yönteminize birlikte kullanıyoruz garanti olsun diye😅
ozr42 kanamsmmdk ben 4 yıl kullandım bekarken pcosum vardı ve adet düzensizliğim vardı . Doğumdan sonrada kullandım bi 6 ay bu sene adet düzensizliğim vardı herhangi bi yan etki görmedim.
patatess Bana doktor önermişti en zararsızı diye ama bende mide bulantısı ve karın ağrısı yapmıştı. Gece alıyordum yine de 3. Ayda bırakmak zorunda kaldım. Tabi her hap herkeste farklı etki yapıyor o yüzden kullanmadan bilemezsiniz.
kanamsmmdk sezerckmom reçete uzerınde mı alınıyor acaba fiyatı nedır ? Bıde günün Hangı saatınde alıyorsunuz ? Adet duzensızlıgı yapıyor mu
sedaozan kanamsmmdk ever hep aynı saatte almak gerekiyor mutlaka en önemli kısmı bu. Ben akşam 6 da alıyorum telefonuma alarm kurdum öyle hatırlıyorum yoksa uçuyor aklımdan
sezerckmom kanamsmmdk hayır eczaneden alabilirsiniz bugün üç aylık aldm 1050 TL 23 gün kullanıyorsun yedi gün ara veriyorsn
patatess kanamsmmdk Hayır hapı bıraktıktan sonra yeni bir yöntem bulana kadar geri çekilme deneyelim dedik hamile kaldım 21 gün önce doğum yaptım 😂😂
sezerckmom kanamsmmdk yani orasını ben blmyorm 7 gün ara verince adet olunuyor belki adet olmak için bir süre ara vermemiz gerekiyor
bbbnnndzf kanamsmmdk daha yeni bu akşam 1 paket bitecek bakalım gitcez korudumu korumasını inşallah ise yaramistir