sarppp Kızlar bebeğim 29 günlük daha gece uykusunda ağladı pışpışladım sakinleşsin diye yani gözleri kapalı ama ağladı sustu 2 dk sonra bir daha ağladı gözleri kapalı şekilde uykuda bildiğiniz emzirdim sustu acıkmış meğer normal mi bu durum
gizemarasali sarppp Normal her ağladığında emzirip gazını çıkarıp yatırmanız gerekiyor destekçiniz yok mu? Bol bol emzirin bebeğim 2 aylık olana kadar mememden ayıramıyordum resmen mutlaka 1 veya 2 saatte bir emziriyordum benimki de öyleysi yan emzirmelisin sürekli
sarppp sarppp sjajsjsj ah hemen de sevinmişim şimdi de diş çığlığı başladı bitmez anam bitmez kendi kendime postumu dolduruyorum günlük gibi bir şey oldu arada bakıp anılarımı canlandırıyorum 🤣🤣
ecekrk sarppp Benimkide gece kulağını tutarak ağlıyor 2-3 dk sonra susup uyumaya devam ediyor pışpışlıyorum sallıyorum filan ama nasıl ağlama neden çözemedik
ecekrk sarppp 7 aylık 1 haftayı geçti hala ortada diş miş yok ama çok huysuzdu bugün bakalım ne olcak diş çıkıcak mı
ecekrk sarppp ya biz organik takılıyoruz ilaç vs kimyasal hiçbirşey kullanmıyoruz remedi var doktorun verdiği ondan veriyorum canı acıdığını düşündüğümde ama eminde olamıyorum diş olduğuna sanki alışkanlık esinmiş gibide
sarppp ecekrk yaş eğer alışkanlıksa bırakır ilerde inşaAllah ah önle runutuyor hepsini de biz bitiyoruz 🤣
ecekrk sarppp bu saat oldu şuan kucağımda emzik emerken pışpışlıyorum oda sanki uyuması gerekmiyormuş gibi südyen askımı çekip çekip bırakıyor ah annesinin boklu kızı 😂
sarppp ecekrk hahahaha onun da çok umurunda hayır uyumasın bari oynasın diye bırakıyorsun uykusu var diye huzursuz e uyu yok uyumuyor
ecekrk sarppp ya bide şey başladı son 2-3 gündür her dakika mızmızlanıyor mutlu olduğunu göremedim yani ıhhh diyip duruyor otururken kendini geri artıyor yatırıyorum yine mızmızlanıyor oyuncak oynuyoruz mızmızlanıyor her saniye mız mız mız kafayı yedim yiyorum bebek dediğin her saniye ıhhh diye gezer mi ya
sarppp ecekrk valla sorma benimki de mızmızlanıyor gün içinde beşiğe koyuyorum uykusu var çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor emziriyorum memede uyusun bari yok gözleri fal taşı mübarek ayakta sallıyorum yok alıyorum sevmeye götürüyorum ağlıyor kız ne oluyor sana diyorum gülüyor. 😆😆 biz de bebekken böyleydik ya
ecekrk sarppp tamamda bana dedilerki 6 aylık olsun işin kolaylaşır zorlaştı asla durmuyor ya hep mız mız birde oturmak istiyor e iyi otur devriliyor devrilince kendi kalkıpta oturamıyor da benim oturtmam gerekiyor birde ek gıdası var vay anam vay 😂