vahidegehan
Valla nerde olduğun çok önemli bence
Ben devlette oldum 40 kilo verdim süreç zor tabiki bebek midesi gibi düşün herşeye sıfırdan başlayıp alışıyorsun. Hazımsızlık en büyük sıkıntılardan biri.
Kayınvalidem özelde oldu oda senin kilolardayken oldu 45 kiloya kadar indi istemeden çünkü fazla yiyemiyor sürekli kusuyor ve 4.yil oldu durum hala aynı. Vitamin kullanmasına rağmen vitaminleri eksik. Ben 110 ile oldum en fazla 70 kg gördüm spor yapmama rağmen. O ise hiç spor yapmadı ama cidden çok kilo verdi istemeyerek bile. O olduğu için pişman açıkçası çünkü yemek hayatı 0 artık. Bende keşke 60a kadar dusebilseydim diyorum benimkide başarısız olarak görülüyor 😅 demem o ki nerde olduğun çok önemli özelde olup memnun olanda var olmayanda var kayınvalidem gibi. Yada devlette olup benim gibi kilosuna inemeyende var. Bence girdiğimiz kilolaylada alakalı tabi ama olursan 50 ye kadar düşersin kilon çok yok. Sakin gidip mide botoksu vs olma onlarda para tuzağı. Durumları kıyaslayınca yinede halime şükür ediyorum tabiki en azından istediğimi yiyip icebiliyorum