Birdunyabircennetannesi syavuz Tutmadı uyutmaya çalışıyor eşim ben pes ettim Alttakinin bir çocuğu var
Tatlican poyrazmom2604 Tuttu sayılır cok degil ama biraz sıkkın kizm bugun atseliydi o hasta olamsin ya Alttaki anne Dizi izliyor
Mnbj123 Tatlican tutmadı bacım nerdeeeeee kızım bugün çok huysuzdu şimdi uyuttum hepp kisste takılıyorum Aşağıdaki anniş benim yazımı okuyor 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄muhtemelen bebiş uyumuş oda yatakta telefon kurcalıyor
kurabiyevarsimitvar Mnbj123 yatakta kucalamak harici tuttu xlwöqxşwğğq aşağıdaki Anne yarın ne yemek yapsam diye düşünüyor
yks kurabiyevarsimitvar tutmadı aşağıdaki anne yatağına uzanmış keyf yapıyor herkes uyumuş bir kendi kalmış
poyrazmom2604 yks tutmadı pış pış eşliğinde bebeğimi ayakta sallıyorum😬 Alttaki yarın gezmeye gidecek😆
Paramedik16 yks tuttu :) 23 aylık ikizlerim eşim ve 2 kedim uyuyor bende yarın sabah kendime sövceğimi bile bile burda takılıyorum aşağıda ki annenin kız bebeği var
kaan110_ @“Mnbj123”#p34060843tutmadi😄 benim kızım ve oğlum akşam üzeri uyuduğu için uyumuyorlar onları uyutmaya çalışıyorum bir taraftan da burda geziniyorum . Bence alttaki anne uyumayı düşünüyor
mercaninailesi kaan110_ tutmadı. Bebişini uyuttu kahve keyfi yapsam mı diye düşünüyorum. Alttaki anne yarın ne yemek yapsam diye düşünüyor.
1prens1prenses_ Paramedik16 evet tuttu aşağıdaki anne uyumaya gidiyor gitmeden bir forma göz atıyım dedi
kurabiyevarsimitvar 1prens1prenses_ tuttu (tekrar yazam üstte kalsın xpeşqösşd) aşağıdaki anne acıktı ne yesem diye düşünüyor ama üşeniyor
bbtuba Efnans_Mom tuttu 😂😂 bebem uyudu uyumaya hazırlanıyorum alttaki anne bebesini uyutamadi beşiği son gaz sallamaya devam ediyor 😂
gizemtann Efnans_Mom tuttu.. uyusunda uyuyayım diye bekledim saatlerdir oyalanıyorum uyumak için çabalıyorum😀 Alttaki annenin bebesinde 6 diş var 😀