Kmlll Kızlar influencerım instagramda hepsi burada ile link verme hakkım var ama kazanç yok diyorlar trendyolla başvuru yapıcam 30 bin takipçi olınca sizce kazanç durumları ne ben daha şuan hiç kazanmıyorum da
laylaylomiko Kmlll baya büyük emek istiyor çevrendeki herkes alıcaklarını link atsın sana öyle öyle bi şekilde yavaştan büyüyeceksin ajansla çalışınca pek bişey kalmıyor ama
Sat_123 Kmlll bende reklam verdim 2 binden 7 bön oldu ama düşer galiba reels hikaye falan atıyorum ama pek takip beğeni gelmiyo.Bence fenomenler iti kazanıyo çünkü ev araba alanlar nasıl alıyo
Huma_kus34 Kmlll kazanmasslar nerden vılla alıcaklar bıraz emek istıyor sanıtım böyle işler tıklanmaya bakıyor
Kmlll laylaylomiko bir kadına sordum 100 bin takipçisi var işbirliği yapıyor trendyolla ama ben kazanmıyorum 10 bin bile olmuyor dedi yalan mı acaba
laylaylomiko Kmlll takipçi çoğunluğu bot olabilir tıklanıp satın alınca kazanç oluyor malesef sadece tıklanmayla değil işbirlikleri almaya bakın sayfalara yeni açılan iş yerlerine iş birliği için hep mesaj atın
Kmlll laylaylomiko eee bunlar para kazanıyordu bir sürü yalan o zaman Trendyol işbirlikleri oluyor diye duymuştum
laylaylomiko Kmlll 20 bin takipçi de 2 işbirliği fena değil güzel zaten ilk önce ürün karşılığı olur bu tür başlangıçlar
Kmlll laylaylomiko 30 bin olup trendyolla çalışmak istiyorum ama onda da 10 bin bile almıyormuş 100 bin takipçili bir arkadaşımla konuştum da ama kadın sürekli trendyolla işbirliği yazıyor işbirliklerindem en az 10 bin alıyorlar diye biliyorum ama söylemiyor
Kmlll Huma_kus34 aynen öyle millet ev araba alıyor ben daha yeni başladım bu işe 20 bindeyim ben de sorayım dedim kazançı nasıl diye şuan kazanmıyorum da
Sat_123 laylaylomiko yok öyle değil hani kadir ezildi busradiye paylaştı ya çekiliş üzerine bikerelik verdim
rainayaz Kmlll benim sayfam vardı 60 binlik o kapandı maalesef. Yedek hesabımdan devam ediyorum paylaşım yapmaya. Yedek hesabımda da 37 bin takipçim var. Trendyol ile çalışıyorum sadece aylık en düşük 25 bin kazanıyorum. Önemli olan linklerden alışveriş yapılması
Kmlll rainayaz yaaaa ne kadar güzel ve çok güzel alışveriş yapan bir sayfanız var maşallah çok sevindim ama sanmıyorum benim temizlik sayfası var yüzümü çok göstermiyorum zaten arda gösteriyorum ama sanmıyorum ben o kadar kazanmam
rainayaz Kmlll işte önemli olan içerikleriniz. Biraz akımsal şeyler paylaşsanız mesela trend olan sesleri video arkasına ekleseniz en azından videolarınız keşfete düşer ve takipçi kazanabilirsiniz